Na jeden záber: Huawei Ascend G7

Nedávno ste si mohli na našom webe prečítať recenziu tohto 5,5’’ tabletofónu s tenkou unibody konštrukciou a HD displejom. Teraz vám prinášame aj krátky video pohľad.

Huawei Ascend G7 je elegantný a cenovo dostupný model s kovovou konštrukciou, tenkým unibody telom a dobrou výbavou. IPS displej s 5,5-palcovou obrazovkou má HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Srdcom smartfónu je 1,2 GHz štvorjadrový procesor, 2 GB RAM a operačný systém Android 4.4 KitKat s novou používateľskou nadstavbou EMUI 3.0. Vnútorný 16 GB úložný priestor môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB.

ikona

Huawei Ascend G7 - na maličkostiach stojí svetRecenzia 5,5'' tabletofónu s HD displejom, 13 Mpix fotoaparátom, 2 GB RAM a hliníkovým telom. Jeho 3 000 mAh batéria zaručí dobrú výdrž.

Fotografie zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty nájdete prednú kameru s 5 Mpix rozlíšením. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, NFC, 3,5 mm jack ani FM rádio.

Na jeden záber: Huawei Ascend G7

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

KEXAME 14.01.2015 - 17:35

Inak neviem ako ste natrepali v uzamknutej obrazovke do spodnej listy kde je lupa,svetlo,kalendar a kalkulacka aj ine aplikacie

Celá diskusia 1 príspevok