Hlasujte v ankete Mobil roka 2014 a vyhrajte hodnotné ceny

Vyberte najlepšie mobilné telefóny uplynulého roka v ôsmom ročníku veľkej čitateľskej ankety a vyhrajte skvelé ceny!

Aktuálny ročník tradičnej ankety Mobil roka, ktorej generálnym partnerom je už po šiesty raz O2, úspešne odštartoval! Od 8. januára do 8. februára bude už len na vás, ktoré telefóny a nositeľné gadgety patria dnes medzi to najlepšie na trhu. Hlasovaním na www.mobilroka.sk tiež získate možnosť vyhrať jednu z úžasných cien!

Štyri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie mobilné zariadenia minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď anketa vznikla v čase, kedy o vašu priazeň bojovali pamätné kúsky ako Sony Ericsson P1i či Nokia N95 8GB a prvý Apple iPhone sme poznali iba z obrázkov. Vtedy rozhodlo 7-tisíc ľudí o prvenstve šiestich mobilných telefónov roku 2007.

Doba sa mení, jednotlivé kategórie sme postupom času citlivo upravovali, no nezmenil sa poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej každý rok o výsledkoch rozhodujú tisícky čitateľov odborných médií.

Komisia zložená zo zástupcov redakcií Fony.sk, PC REVUE a TECHBOX vybrala do piatich kategórií tridsaťpäť najzaujímavejších produktov, ktoré sa v roku 2014 dostali na trh. Štyri kategórie sú už tradičné, upravili sme len ich názvoslovie, piata vznikla minulý rok. Chuťovky sa opäť zameriavajú na prevratné príslušenstvo, ktoré stojí za vašu pozornosť.

Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné zariadenia minulého roka, zúčastníte sa aj losovania o hodnotné ceny.

Generálny partner ankety Mobil roka 2014, mobilný operátor O2, venuje víťazovi záverečného žrebovania Apple iPhone 6 Plus. Hlavní partneri pre víťazov pripravili ďalšie štyri hodnotné ceny - Lenovo Vibe X2, LG G2 mini, Sony Xperia Z3 Compact a TomTom Multi-Sport Cardio.

Hlasovať môžete trebárs aj hneď teraz na www.mobilroka.sk.

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 08.01.2015 - 14:49

Podla mňa sú tie kategórie nešťastné. Výnimočný mobil vidím aj v kategórii rozumný, špičkový zase v kategórii výnimočný. Výhodný neznamená lacný. Výhodný je aj Honor 6 - ktorý tam mimochodom chýba a kto má rozum nekúpi si predsa za tie isté prachy P7. Takže ja to vidím na kategórie low - mid - high a štvrtá tabletofón (phablet) Berte to len ako konštruktívnu kritiku. Peace

Peto08.01.2015 - 15:05 Trvalý odkaz

Nie Ascend P7 ale už iba P7...

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne08.01.2015 - 17:36 Trvalý odkaz

Toto je prvykrat, co som vynechal akykolvek iPhone z hlasovania :)

ondrakomous08.01.2015 - 18:26 Trvalý odkaz

vynimocny-htc desire eye, spickovy-lenovo vibe x2,rozumny-xperia z3c, vyhodny-honor 3c, +hodinky motorola. pro jistotu jsem uvedl do kontaktu telefon do prazskyho tesca. dik za vyhru.

Nightmare08.01.2015 - 19:23 Trvalý odkaz

to som zvedavy ake budu poradia :)
posledne bude boj LG Watch a Motorola si myslim

Celá diskusia 13 príspevkov