LG G3 dostáva na Slovensku aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop

O pripravovanom spustení aktualizácie pre vlajkovú loď LG G3 sme vás informovali už začiatkom novembra. Update začal v Poľsku a postupne sa rozširoval na ďalšie trhy.

ikona

LG G3 – nepraktické tlačidlá vzadu, top displej vpreduRecenzia špičkového tabletofónu s 5,5'' QHD displejom, výkonným hardvérom a 13 Mpix fotoaparátom s laserovým zaostrovaním. Zamrzí priemerná výdrž.

V týchto dňoch sa informácia o dostupnosti najnovšej verzie Androidu objavuje už aj na displejoch smartfónov slovenských používateľov.

Update prináša celý rad vylepšení, vrátane úpravy dizajnu. Časový plán aktualizácií ďalších modelov ohlási LG neskôr.

ikona

Google I/O: Nový Android, platforma pre rozvojové trhy, TV, autá a fitnessOtváracia prednáška najväčšej tohtoročnej vývojárskej konferencie Googlu sa niesla najmä v znamení noviniek v operačnom systéme Android. Na jeseň príde jeho nová verzia, no uvidíme ho aj v lacných mobiloch pod 100 dolárov, v automobiloch a nových televízoroch.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Juraj 20.12.2014 - 19:50

Dnes na obed mi prisla. Graficky sa takmer nic nezmenilo, zda sa trochu rychlejsi. Niektore apky mi na 5.0 nefungovali.

janesbond120.12.2014 - 20:52 Trvalý odkaz

Veru vela (vyuzitelnych) zmien neprináša a po pravde oficiálny 5.0 nestoji za veľa.. Aspoň na g3 nie..custom je uz ina káva..

Luca21.12.2014 - 15:43 Trvalý odkaz

Pravdupovediac, aktualizacia nic moc. Okrem toho, ze zabudli na tichy rezim a pada mi aplikacia "Nastavenie", nic vyznamne som si nevsimol.

janesbond121.12.2014 - 18:07 Trvalý odkaz

Skús znovu flash, prípadne factory reset, bo neviem o tom, že by padalo nastavenie.. Máš tam režim nevyrušovať predsa ..to je ako tichý..

Luca21.12.2014 - 20:30 Trvalý odkaz

Rezim nevyrusovat tam je, ale mne bolo jednoduchsie a rychlejsie stiahnut to tlacidlami zvuku. V Android 5.1 to bude vratene nazad. Padnutie Nastavenia sa mi niekedy ukazalo pri otvoreni Google Play, ale dnes sa mi to zatial nestalo...Factory reset som dal, dokonca aj pred aj po upgrade.

Celá diskusia 6 príspevkov