ESET Mobile Security pre Android kúpite do konca roka s 50 % zľavou

ESET znižuje v predvianočnom období cenu svojho bezpečnostného programu pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android o polovicu.

Aplikáciu ESET Mobile Security si môžete počas iniciatívy #BezpecneVianoce kúpiť s 50 % zľavou. Znížená cena je platná od 18. decembra do 31. decembra 2014.

Kúpu je nutné vykonať priamo cez aplikáciu. Licenciu si môžete navyše aktivovať až na piatich Android zariadeniach, ktoré sú prepojené s tým istým Google účtom.

ikona

Android TIP: ESET Mobile Security s proaktívnymi funkciami Anti-TheftNajnovšia verzia aplikácie od antivírusovej spoločnosti Eset poskytuje Anti-Theft vlastnosti monitorujúce stratené alebo ukradnuté mobilné zariadenia.

Aplikácia poskytuje čistý, jednoducho použiteľný dizajn a celý rad bezplatných a prémiových vlastností vrátane cloudového skenovania v reálnom čase, Anti-Phishingu, proaktívneho Anti-Theftu a integráciu s portálom my.eset.com.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Luca 20.12.2014 - 15:14

Pouziva to niekto ? Ako to vyzera s vydrzou baterie po nainstalovani ?

Enceladus22.12.2014 - 01:00 Trvalý odkaz

Ahoj.ja to pouzivam a neviem si to vynachvalit.baterku to vobec netaha mam to vzdy zapnute a pouziva sa to velmi lahko a jednoducho a.som maximalne spokojny.kazdu aplikaciu po stiahnuti preveri a upozorni ta ak je nejake to riziko atd,atd...

Celá diskusia 2 príspevky