O2: bonus na telefón môžete minúť aj v NAY. Na čokoľvek

Operátor pripravil pre svojich zákazníkov veľké prekvapenie. Bonus na telefón, ktorý získate k programu O2 Paušál, môžete teraz využiť na kúpu tovaru v predajniach NAY Elektrodom. Potrebujete novú práčku, vysávač, notebook alebo fotoaparát? Žiadny problém.

To, že O2 ponúka najvyššie bonusy na hardvér je známa vec. Nie každý však získaný bonus hneď využije. Niekto preto, že aktuálne nový telefón nepotrebuje, iný sa nevie stále rozhodnúť pre konkrétny model. Alebo ho O2 nemá práve na sklade.

ikona

O2, Orange, Telekom: akú ponúkajú výšku zľavy na telefón?Chystáte sa na kúpu telefónu od operátora? Možno vám pomôže naše porovnanie výšky bonusu, ktorú na mobilné zariadenia získate od O2, Orangeu a Telekomu.

Koncom novembra prinieslo O2 novinku. Zákazníci mohli čerpať bonus na viacero mobilných zariadení. Napríklad s Platinovým O2 Paušálom s bonusom vo výške 384 Eur si môžu rozložiť bonus na kúpu hracej konzoly Xbox 360 a napríklad smartfón Samsung Galaxy Ace 4 LTE. Na predajni tak za obidve zariadenia zaplatia len 26 Eur. S Diamantovým O2 Paušálom a bonusom vo výške 528 Eur si môžu kúpiť aj viaceré lacné telefóny naraz.

ikona

O2: bonus na telefón s novým využitím a 150 € bonus za odporúčanie Prenos čísla od konkurencie do O2 je teraz naozaj výhodný. 150 eur získa nielen nový zákazník, ale aj ten, kto O2 novému zákazníkovi odporučí. Navyše, bonus na telefón môžete využiť nielen na kúpu jedného, ale aj viacerých zariadení.

Teraz však operátor prišiel s prevratnou novinkou, ktorá tu ešte nebola. A veríme, že viacerých z vás poteší. Nielen tých, čo uvažujú nad niektorým z O2 Paušálov, ale aj tých, ktorí svoj bonus zatiaľ nevyužili.

Svoj bonus vo výške 96 eur až 528 eur (podľa zvoleného paušálu) môžete minúť na nákup akéhokoľvek tovaru vo vybraných predajniach NAY Elektorodom. A to do konca januára 2015.

”S bonusmi k O2 Paušálom vybavíte bohaté Vianoce pre celú rodinu. Je jedno, či si kúpite jeden, dva alebo tri telefóny s tabletom, alebo si kúpite napríklad televízor z predajne NAY Elektrodom. Náš bonus môžete minúť na to, čo práve najviac potrebujete a bez stresu tak vybaviť Vianoce pre celú rodinu.” uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Celý bonus k akémukoľvek O2 Paušálu môžete použiť na nákup tovaru vo vybraných predajniach v Martine, Poprade, Prešove (Košická ulica 2/C), Banskej Bystrici, Nitre a Žiline. Nemusíte pritom ani navštíviť O2 predajňu. Priamo v predajniach NAY Elektrodom bude mať operátor svoje stánky, v ktorých obslúži zákazníkov podľa potreby – nových, existujúcich i migrujúcich.

Výsledkom bude voucher, ktorý dostanete do ruky a s ním kúpite tovar v rovnakej alebo aj vyššej hodnote, ktorú doplatíte. Napríklad s bonusom 384 eur môžete kúpiť televízor za 500 eur, na pokladni doplatíte rozdiel 116 eur.

Bonus si môžete uplatniť aj vo vybraných predajniach NAY Elektrodom v bratislavských nákupných centrách (Avion, Central, Aupark a Bory), avšak tu najprv musíte navštíviť aj predajňu O2.

Tak ako? Využijete ponuku modrého operátora a urobíte radosť sebe alebo svojim blízkym nečakaným darčekom?

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 17.12.2014 - 21:31

Že by Kiska splátky?

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne17.12.2014 - 22:46 Trvalý odkaz

Presne. So specialnou urokovou sadzbou len pre Teba.

galaxi18.12.2014 - 05:38 Trvalý odkaz

Celých päť rokov budeme obeťami splátkových útokov počnúcť od najvyššieho scientológa. Ani O2 sa neubránilo tomu.

Peter18.12.2014 - 07:15 Trvalý odkaz

ake splaty, aky kiska. nepomylil si si temu

Rastislav.j18.12.2014 - 10:16 Trvalý odkaz

V O2 nejdú nevianoce tak ako si predstavovali?

Celá diskusia 16 príspevkov