Chcete vyhrať mobil a podpísané CD Jany Kirschner? Zapojte sa do súťaže Orangeu

Reklamnú kampaň Orangeu s kapelníkom Mariánom Čekovským videl takmer každý. Podľa operátora má u divákov veľký úspech, a tak pripravil pre ľudí súťaž “Nikdy nebolo ľahšie vyhrať 50 mobilov“.

“V poslednom novembrovom týždni si podľa prieskumu až 76 % ľudí s obľubou spievalo práve hit kapely HEX – Nikdy nebolo lepšie zo spotu Orangeu. Teraz vďaka tomu môžu vyhrať. Stačí, ak prijmú Čekyho výzvu a pomôžu mu naspievať najdlhšiu verziu tejto piesne,” prezrádza Peter Tóth, Corporate Affairs Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Online súťaž prebieha od 12.decembra 2014. Úlohou súťažiacich je doplniť chýbajúci úryvok refrénu piesne Nikdy nebolo lepšie a prispieť tak svojim dielom k jej najdlhšej verzii. Marián Čekovský opäť vystúpi v úlohe tútora. Ľuďom vo videu predvedie, ako na to. Postupným prehratím videí od jednotlivých súťažiacich tak bude vznikať stále dlhšia a dlhšia verzia známeho hitu. Každý, kto sa zapojí do súťaže na stránke www.orangesutaz.sk hrá o jeden z 50 mobilov a podpísané CD Jany Kirschner - MORUŠA: ČIERNA.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu