Na jeden záber: Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Krátky video pohľad na osempalcový vode a prachu odolný tablet s Full HD rozlíšením, známym dizajnom OmniBalance, štvorjadrovým procesorom a plnou dátovou výbavou.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact má naozaj kompaktné rozmery, tenkú konštrukciu s hrúbkou iba šesť milimetrov a výbornú hmotnosť len 260 gramov. Vďaka certifikácii IP65/68 mu neublíži ani 30-minútový pobyt v sladkej vode do hĺbky 1,5 metra.

Predné stereo reproduktory kvalitou nenadchnú, no potešia pri sledovaní filmov alebo hraní hier. Tablet má aj certifikáciu PlayStation. Funkcia Remote Play umožňuje prístup k vašej PS4 konzole prostredníctvom tabletu, takže ho môžete využívaťako ako druhú obrazovku. Vďaka tomu môžete na diaľku sledovať hru svojich herných priateľov, komunikovať s PSN priateľmi, kupovať a sťahovať hry PS4 alebo jednoducho PS4 ovládať.

ikona

Sony Xperia Z3 Tablet Compact - od nabíjačky sa radšej nevzďaľujteRecenzia 8'' vodeodolného tabletu s Full HD displejom a rovnakým procesorom ako najvybavenejšie Xperie Z3 a Z3 Compact. Zabudnite však na rovnako dobrú výdrž.

Hardvérová výbava je takmer rovnaká ako u smartfónových súrodencov radu Xperia Z3. Tablet je vybavený výkonným, štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 801 s taktom 2,5 GHz, 3 GB operačnou pamäťou RAM a 16 GB vnútorným priestorom, rozšíriteľným microSD kartami do veľkosti 128 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat spolu s grafickou nadstavbou Timescape.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte zadným 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, ale bez prisvetľovacej diódy. Na video chat nájdete prednú 2,2 Mpix kameru. Vo výbave nechýba nič potrebné. Nájdete tu Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, 3,5 mm jack, NFC, DLNA, microUSB konektor s podporou MHL na pripojenie externých zariadení i FM rádio. K dipozícii je aj 3G verzia s podporou HSPA+ i LTE.

Na jeden záber: Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 17.12.2014 - 14:43

"Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat spolu s grafickou nadstavbou Timescape." Timescape nadstavbu Sony nepoužíva od začiatku 2013 - s príchodom Xperia Z. Aktuálny launcher sa volá jednoducho Xperia UI.

Lenka Ivančíková17.12.2014 - 16:15 Trvalý odkaz

Áno starý zvyk. :)

Celá diskusia 2 príspevky