Vianočný darček pre čitateľov Fony.sk: každý deň jedna videorecenzia

Naše videá zo série Na jeden záber istotne poznáte. Pre server Fony.sk vzniká tento druh netradičných recenzií presne dva roky. Vo väčšine prípadov ich natáčame skutočne bez jediného strihu, preto je ich výroba celkom fuška. Ono sa to takmer nikdy nepodarí natočiť na prvý raz. Minimálne jedno nové video týždenne sa snažíme pripraviť už od 27. novembra 2012. Ako ten čas letí...

Je pre nás milým prekvapením, že aj po takej dlhej dobe sa stretávame s pozitívnou odozvou na tieto technicky menej náročné snímky. Od začiatku ich pripravujeme pomocou predných kamier rôznych smartfónov a tabletov. To nám pripadá celkom logické. Začali sme s prednou kamerou Samsungu Galaxy S3, pokračovali HTC One X+ a skončili pri iPhone a iPade. Na poslednom menovanom prístroji si pochvaľujeme celkovú kvalitu HD videa, farebné podanie, možnosť regulácie expozície a najjednoduchší orez začiatku a konca záberu. Ďalšou výzvou sú predné kamery Samsungu Galaxy Note 4, resp. HTC Desire Eye.

Zoznam všetkých videí Na jeden záber nájdete napríklad po kliknutí na odkaz Videá priamo na titulnej stránke Fony.sk.

A keďže sa blížia Vianoce, povedali sme si, že nebudeme robiť žiadnu súťaž, v ktorej môže niečo vyhrať len niekto z vás. Tento rok, dúfajme, odmeníme vás všetkých. Každý deň až do toho najštedrejšieho v roku totiž zverejníme jedno video Na jeden záber. Veríme, že vás to všetkých poteší.

Ešte malá hádanka na záver: hádajte, aké video sme zverejnili v našom YouTube kanáli dnes! Napovie vám búrlivá diskusia pod recenziou daného tabletu.

youtube_kanal

Diskusia k článku:

funboy 16.12.2014 - 19:44

Richard, to Ti úplne verím, že ich výroba je celkom fuška Najmä pre kolegu Richarda. :-)

Richard Hombauer16.12.2014 - 20:24 Trvalý odkaz

To vieš, schizofrénia. :) Dík za upozornenie.

Celá diskusia 2 príspevky