Predajne Orangeu budú otvorené aj cez sviatky a na Silvestra

Služby Orangeu na predajniach budete môcť využiť na Štedrý deň aj na Silvestra. Predajne nachádzajúce sa mimo obchodných centier budú zatvorené počas Prvého a Druhého sviatku vianočného, na Nový rok, a taktiež v deň Troch kráľov. Predajne v obchodných centrách budú otvorené podľa otváracích hodín obchodných centier.

Služby mobilného operátora na predajniach budú môcť zákazníci Orangeu využiť na Štedrý deň aj na Silvestra. Predajne nachádzajúce sa mimo obchodných centier budú zatvorené počas Prvého a Druhého sviatku vianočného, na Nový rok, a taktiež v deň Troch kráľov. Predajne nachádzajúce sa v obchodných centrách budú otvorené podľa otváracích hodín obchodných centier.

Diskusia k článku:

huje® 16.12.2014 - 11:04

Na Silvestra od 09.00 do 19:00 bude v predajniach oranžových určite najväčší nátresk. Všetci budú míňať svoje posledné peniaze v tomto roku práve u nich :-P Úprimne mi je ľúto všetkých tých zamestnancov, ktorí budú musieť prísť do práce, aj keby tam mali echt len sedieť a pozerať do prázdna.

Martin16.12.2014 - 11:32 Trvalý odkaz

Uprimne lutujem vsetkych zamestnancov a hlavne tych všetkých materiálne založených zúfalcov, ktorí ešte cez sviatky majú potrebu vybavovať nejaké telefóny a paušály...

Michal16.12.2014 - 20:38 Trvalý odkaz

Takisto sa pripajam, lutujem zamestnancov aj zakaznikov!

Peter16.12.2014 - 22:21 Trvalý odkaz

tie vianoce nechapem, ale silvester neni sviatok ale normalny pracovny den a vacsina zamestnancov (vratane mojej osoby) je v tento den normalne v praci, takze na tom nevidim nic zvlastne

Celá diskusia 4 príspevky