Na jeden záber: Lenovo Vibe Z2 Pro (K920)

Šesťpalcový tabletofón s jemným QHD rozlíšením patrí k najvybavenejším dual SIM androidom na našom trhu. Tak sme sa naňho pozreli aj okom redakčnej kamery.

Lenovo Vibe Z2 Pro ponúka špičkovú výbavu a prémiový vzhľad. Kovové telo je vyrobené z jediného kusu brúseného hliníka. Smartfón osloví najmä používateľov, ktorým neprekáža naozaj veľký, 6’’ displej, ktorý ponúka QHD rozlíšenie 1 440 x 2 560 bodov (vo videu Richard nesprávne uvádza Full HD rozlíšenie, za čo pôjde kľačať na pol dňa do kúta).

Srdcom smartfónu je štvorjadorvý procesor Qualcomm Snapdragon 801 s taktom 2,5 GHz, 3 GB operačná pamäť RAM a interný ukladací priestor s kapacitou 32 GB. No bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat a je doplnený o grafické prostredie výrobcu.

ikona

Lenovo Vibe Z2 Pro - opodstatnené obavy ostatných obrovRecenzia výborne vybaveného dual SIM tabletofónu s 6'' QHD displejom, 3 GB RAM, 16 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou a 4 000 mAh batériou.

Zadná strana smartfónu v sebe skrýva 16-megapixelový fotoaparát s duálnym LED bleskom, optickou stabilizáciou obrazu a možnosťou nahrávania 4K alebo Full HD videí. Predná päťmegapixlová kamera je vybavená šošovkou proti skresľovaniu obrazu. Fanúšikov prehrávania hudby z telefónu poteší hlasný a kvalitný reproduktor.

Medzi zvyšnými špecifikáciami sa nachádza podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS i NFC. Batéria ponúka kapacitu 4 000 mAh, čo je veľmi príjemná hodnota. Kolega Matúš však počas testovania málokedy dosiahol výdrž dva dni na jedno nabitie.

Na jeden záber: Lenovo Vibe Z2 Pro K920

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Roland 02.02.2015 - 15:06

Oba sloty sim kárt podporujú LTE ? dík

slavomir1602.02.2015 - 16:08 Trvalý odkaz

to rugosik
Nie
Slot 1 - 3G/LTE
Slot 2 - EDGE

Celá diskusia 3 príspevky