Telekom: nákup cez internet zaplaťte z faktúry alebo kreditu

Telekom rozširuje možnosti platby mobilným telefónom, svojim zákazníkom prináša možnosť platiť u vybraných partnerov mobilom bez použitia platobnej karty jednoducho z kreditu, alebo v mesačnej faktúre za služby mobilnej siete.

Zákazníkom Telekomu pribudla ďalšia možnosť pre rýchle a bezpečné platby.

Ako takáto transakcia prebieha?

- na stránke obchodníka, u ktorého nakupujete produkt alebo službu, zvolíte mobilnú platbu cez Telekom

- následne budete presmerovaní na platobnú bránu príslušného partnera, kde sa vám pre kontrolu zobrazia detaily platby

- pre dokončenie platby vyplníte svoje telefónne číslo v sieti Telekom a stlačíte tlačidlo pre zaslanie jednorazového hesla prostredníctvom SMS správy

- stisnutím tlačidla "pokračovať" dokončíte platbu a budete presmerovaní späť na internetové stránky obchodníka

- o úspešnej realizácii platby budete informovaní v okne prehliadača a zároveň dostanete potvrdzujúci e-mail od daného obchodníka

Zákazníkom s paušálom príslušnú čiastku za digitálny obsah či službu operátor vyúčtuje v mesačnej faktúre za služby mobilnej siete. Zákazníkom s predplateným kreditom odpočíta príslušnú čiastku z kreditu.

Jednotlivé platby je možné realizovať do výšky 30 eur, za jeden kalendárny mesiac je možné uskutočniť platby do maximálnej výšky 100 eur. Používanie služby je automaticky sprístupnené všetkým zákazníkom a nevyžaduje žiadnu registráciu alebo aktiváciu.

V úvodnej fáze je možné uhrádzať produkty a služby u partnera Mopay, ktorý zabezpečuje predovšetkým predaj kreditov do rôznych online hier, ako napríklad World of Tanks či Gameforge. Prostredníctvom Mopay je tiež možné uhrádzať obsah v rámci sociálnej siete Badoo. Postupne bude Telekom pridávať platby u ďalších partnerov.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu