Prestigio MultiKey: osobné veci pod kontrolou

Bluetooth príveskov, ktoré dokážu nájsť zapatrošený telefón či kľúče je na našom trhu už dostatočné množstvo. Teraz prichádza so svojim príslušenstvom aj Prestigio. Po spárovaní s vašim mobilným zariadením vám tiež pomôže pohodlne vyhotoviť fotografiu, alebo vás pomocou svetelného či zvukového signálu upozorní na prichádzajúci hovor či SMS správu.

Prestigio MultiKey komunikuje s vašimi mobilnými zariadeniami prostredníctvom technológie Bluetooth. Akonáhle sa od nich vzdialite na viac než päť metrov, upozorní vás na to zvukovým signálom. Vďaka tomu svoj smartfón už nezabudnete pri odchode z domu ani na stole v kaviarni.

Prívesok má aj ďalšie využitie - ako spúšť pre fotoaparát mobilného zariadenia a pomocou svetelného alebo zvukového signálu vás upozorní na prichádzajúci hovor alebo SMS správu.

ikona

Chipolo: Bluetooth prívesok s teplomeromLen nedávno sme otestovali HTC Fetch, už teraz sa však ukazuje jeho konkurencia. Slovinský prívesok Chipolo s Bluetooth 4.0 dokaže prakticky to isté, ponúkne však krajší vzhľad aj teplomer. Na serveri Kickstarter sa stal hitom.

Neviete, kam ste si položili mobil? Nevadí. Dvojklikom na prívesku spustíte na mobilnom zariadení alarm, čím ho bez problémov lokalizujete. Upozornenie funguje aj naopak, stačí si spustiť aplikáciu na smartfóne a prívesok aktivuje zvukový signál. Túto možnosť určite oceníte aj v prípade, že prívesok pripevníte na kľúče, prípadne iné cenné osobné veci.

Prívesok Prestigio MultiKey je kompatibilný so smartfónmi a tabletmi s operačným systémom Android 4.3 a novším a Bluetooth 4.0 a vyšším. V predaji je v bielej a tmavomodrej farbe za odporúčanú cenu 17 eur.

ikona

Recenzia HTC Fetch - koniec strácaniu kľúčov či mobiluČasto sa vám stáva, že neviete nájsť mobil alebo kľúče? Ak na nich máte pripevnený drobný privolávač, a aspoň jedno zariadenie z tejto spárovanej dvojice máte v ruke, je po probléme.

Aplikácia pre elektronický prívesok Prestigio MultiKey je dostupná v obchode s aplikáciami Google Play.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 27.11.2014 - 14:22

Aj Motorola pred nedávnom predstavila svoj Keylink. Akurát sa do týždňa vypredal a je stále nedostupný. Niektorí špekulanti toho nakúpili viac a predávajú cez eBay za minimálne dvojnásobok ceny. [img]http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/149306-image/Motorola-Keylink-helps-you-find-your-missing-phone-or-keys.jpg[/img] Dalej Motorola predstavila "power bank" tiež ako prívesok na klúče: Power Pack Micro. S BT 4.0 a možnosťou vyhladania či už klúčov, alebo mobilu. Kapacita je skromná 1500 mAh. Proste haluz :-)) [img]http://2.bp.blogspot.com/-I_Xjkws6KaE/VAyZp2DyGTI/AAAAAAAATaM/ZTUPXGiATvw/s1600/Motorola-Power-Pack-Micro-1.jpg[/img] [img]http://ausdroid.net/wp-content/uploads/2014/09/Moto-Power-Pack-Micro.jpg[/img] Zdroj: http://www.motorola.com/us/accessories-batteries-chargers/Power-Pack-Micro/power-pack-micro-pdp.html#specs-power-pack-micro http://www.motorola.com/us/accessory-family-page-1/Motorola-Keylink/keylink.html

Celá diskusia 1 príspevok