Honor 6 dostane koncom januára 2015 nové prostredie EMUI 3.0

Pre výborne vybavený android s tenkou konštrukciou a päťpalcovou Full HD obrazovkou pa pripravuje aktualizácia, ktorá prinesie nové používateľské prostredie Emotion UI 3.0. Nový dizajn okrem iného umožňuje aj jednoduchšie ovládanie telefónu jednou rukou.

Honor 6 sa začal len nedávno predávať na slovenskom trhu, a už tu máme informácie o pripravovanom update používateľského prostredia. Aktuálnu verziu Emotion UI 2.3, známu zo smartfónov Huawei, nahradí novšia s číselným označením 3.0.

ikona

Základné info: Honor 6Výborne vybavený smartfón s tenkou konštrukciou, 5'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 3 GB RAM, OS Android 4.4 KitKat, 13 Mpix fotoaparátom, 5 Mpix prednou kamerou, LTE a 3 000 mAh batériou.

Oproti predchádzajúcej verzii prinesie nová podoba grafického rozhrania vylepšenia, ktoré podľa výrobcu reagujú na spätnú väzbu 10 miliónov používateľov. Okrem modernizovaného vzhľadu sa podstatných zmien dočkala aj správa kontaktov a upozornení. Aktualizácia uľahčí aj ovládanie telefónu jednou rukou, čo pri päťpalcovej uhlopriečke prístroja Honor 6 ocenia nielen používatelia s menšími rukami.

Novej verzie prostredia EMUI 3.0 sa používatelia dočkajú do konca januára 2015. Stiahnutie im bude ponúknuté automaticky a zobrazí sa ako systémové upozornenie prístroja.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 26.11.2014 - 01:17

Parada :) len sa cudujem ako je mozne ze na mojej P6ke stale neni aktualizacia na android 4.4

Celá diskusia 1 príspevok