HTC Desire Eye na Slovensku

Vo vybraných slovenských obchodoch je od dnešného dňa dostupný 5,2’’ výborne vybavený android s vodeodolnou konštrukciou, ktorý láka na dve 13 Mpix kamery. Zaujme tak hlavne fanúšikov autoportrétov.

HTC Desire Eye sa po mesiaci od svojho predstavenia dostáva na slovenský trh. Najvýkonnejší prírastok do produktovej rodiny Desire ponúka Full HD displej s uhlopriečkou 5,2" a všetky oceňované vlastnosti tohtoročného vlajkového modelu One M8.

Svojich priaznivcov si získa predovšetkým dvojicou 13-megapixelových fotoaparátov a sadou špeciálnych funkcií, ktoré prídu vhod všetkým mobilným fotografom. Duálny LED blesk nechýba ani prednej kamere. Punc exkluzivity telefónu dodáva softvérová sada Eye Experience, ktorá využíva unikátnych vlastností dvojice kamier aj v aplikáciách ako Skype.

Dvojfarebná unibody konštrukcia je navyše odolná voči ošplechnutiu vodou. Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 2,3 GHz a 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 16 GB priestor sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 128 GB. Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 4.4.2 KitKat a je doplnený o grafické prostredie HTC Sense UI 6.0.

ikona

Základné info: HTC Desire EyeVýborne vybavený selfie android s vodeodolnou unibody konštrukciou, ktorý láka na dva 13 Mpix fotoaparáty s duálnymi LED diódami a množstvom fotografických funkcií, 5,2'' Full HD displej, štvorjadrový procesor, 2 GB RAM a 2 400 mAh batériu.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, Wi-Fi, NFC, DLNA, 3,5 mm jack, 2 400 mAh batériu a FM rádio.

HTC Desire Eye je dostupný v modrom a bielo-červenom prevedení u vybraných predajcov elektroniky a mobilných telefónov za približne nadpis424,99 eur.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

ondrakomous24.11.2014 - 21:59 Trvalý odkaz

na phonearene uz je recenze. hodne dobrej telefon. ale psal jsem do jinyho vlakna nelibi se mi ten cerny ramecek kolem displaye. pripada mi to jako dizajnovej fail, takovou barvu maji gumy u stary felicie. nehodi se to k tomu modernimu barevnymu krytu. to je jak kdyz hledis do rakve. obrazne receno. co ti pomuze, ze ma modry zevnejsek. Jak rika pravdolaskar Laska, uz by se to konecne mohli naucit barvit.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease25.11.2014 - 14:21 Trvalý odkaz

tu batériu nechápem, prečo tam dali 2400mAh, keď menší One M8 tam má 2600. Nehovoriac o rovnako velkých fonoch, ktoré majú s prehladom cez 3Ah.

I napriek tomu na GSMarena získal Eye vcelku slušný Endurance Rating 70 hodín. (M7 -48h, M8 -71h, Z3C 101h)

Ešte som pozeral zvuk repro na Youtube ak niekoho zaujíma - nehrá to ako M8. postráda to dolné frekvencie, ale inak v pohode.

Knoxville25.11.2014 - 15:42 Trvalý odkaz

Ano mna to zaujima mental.Takze vsetko hovori v prospech M8 vydrz,zvuk a aj cena? Rozhodujem sa medzi tymito dvoma telefonmi.Myslis ze M8 je lepsia volba?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease25.11.2014 - 19:03 Trvalý odkaz

Ťažko povedať za Eye hovorí aj odolnosť a lepšie foto predné aj zadné.. M8 o fus lepšia cena, kovové telo, lepšie repro, infraport, barometer..
nie je lahké sa rozhodnúť ;-)

Celá diskusia 21 príspevkov