Samsung Galaxy Tab Active na Slovensku

Prvý tablet značky Samsung vyvinutý špeciálne pre podnikateľské prostredie je už dostupný aj na slovenskom trhu. K dispozícii je vo WiFi aj LTE verzii.

Samsung Galaxy Tab Active sa vyznačuje odolným, prenosným prevedením, ktoré zahŕňa ochranný kryt, robustné elektronické pero C-Pen alebo vymeniteľnú batériu. Umožňuje tak profesionálom pracovať bez obmedzení v kancelárii aj mimo nej. Zvládne pobyt i v náročnom prostredí. Spĺňa certifikáciu IP67, teda je odolný proti prachu a vode.

Ovládanie tabletu zabezpečuje nielen dotykový 8’’ displej s rozlíšením 1 280 x 800 bodov či stylus C-Pen, ale aj tri mechanické klávesy pod displejom. Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a 1,5 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 16 GB úložný priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém Android 4.4 KitKat je doplnený o známe prostredie TouchWiz UI. Medzi špecifikáciami nechýba Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS. Glonass ani NFC a verzia so slotom na SIM kartu podporuje aj LTE technológiu.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy Tab Active (SM-T365)Vode a prachu odolný tablet určený pre náročné prostredie s 8´´ HD displejom, štvorjadrovým procesorom, 3,1 Mpix fotoaparátom s AF a LED bleskom, dotykovým perom, odolným ochranným krytom a 4 450 mAh vymeniteľnou batériou. (živé fotografie)

Batéria s kapacitou 4 450 mAh sľubuje výdrž až desať hodín na jedno nabitie. V prípade potreby umožňuje navyše táto odnímateľná batéria rýchlu a jednoduchú výmenu za novú. Vstavaná koncovka POGO pre nabíjanie zabraňuje poškodeniu micro-USB konektora a zároveň umožňuje nabiť niekoľko zariadení súčasne. K tabletu je možné si prikúpiť aj LAN/USB Hub adaptér (ET UP900UBEGWW), a tým získať dva USB porty a jeden Ethernet port pre pripojenie sieťového kábla (RJ45). Bezpečný, jednoduchý a rýchly prístup k technickej podpore kdekoľvek a kedykoľvek získavajú používatelia prostredníctvom služby Smart Tutor.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active je dostupný v značkových predajniach Samsung a u vybraných predajcov za odporúčanú cenu 419 € (verzia WiFi) a 510 €> (verzia LTE).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu