Samsung Gear S na Slovensku

Najnovší model inteligentných hodiniek so zakriveným 2’’ displejom a slotom na SIM kartu, sa od dnešného dňa začína predávať aj v slovenských obchodoch. Poteší odolnosť proti vode a prachu, menej už vysoká cenovka.

Samsung Gear S prichádzajú s elegantným dizajnom a 2’’ Super AMOLED displejom s rozlíšením 360 x 480 bodov, ktorý vďaka svojmu zaobleniu dobre obopína zápästie. Od konkurencie sa líši slotom na nanoSIM kartu, takže môžete bez problémov uskutočňovať hovory priamo zo svojho zápästia, bez potreby párovania so smartfónom.

Hodinky sú vybavené dvojjadrovým 1 GHz procesorom, 512 MB operačnou pamäťou RAM a 4 GB vnútorným priestorom. Operačným systémom je tu Tizen. Gear S poskyujú jednoduchý prístup k informáciám cez widgety a oznámenia. Využiť ich môžete aj na pešiu navigáciu, nechýba tu GPS ani Glonass. Samozrejmosťou je Bluetoth, tentoraz v novšej verzii 4.1. Nájdete tu aj fitness aplikácie S Healt, snímač tepu srdca a dokonca aj UV žiarenia.

ikona

Samsung Gear S (SM-R750) - technologický zážitok rokaRecenzia najnovších smart hodiniek s veľkým displejom, GPS, Wi-Fi a podporou aplikácií, do ktorých som vložil nano SIM kartu a používal pár dní ako hlavný mobil.

Nabíjanie zabezpečí prídavná kolíska s microUSB konektorom tak, ako je to vyriešené u modelu Gear 2. Hodinky poslúžia aj na počúvanie hudby a ovládať ich môžete aj hlasom. Batéria s kapacitou 300 mAh ponúkne, pri zapnutom šetriacom režime, tak dva dni používania.

Samsung Gear 2 sú dostupné od 14. do 16. novembra 2014 exkluzívne v značkových predajniach Samsung za odporúčanú cenu 369 eur a od 17. novembra u ďalších partnerov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu