Telekom: dva telefóny za cenu jedného alebo zľava na hardvér

Telekom pokračuje vo svojej vianočnej kampani, a od 14. novembra pridá nové benefity pre zákazníkov, ktorí si predĺžia alebo aktivujú paušál Happy. Vďaka kupónu môžu mať dva telefóny k jednému paušálu alebo kupón využiť aj na kúpu iného hardvéru so zľavou.

Kupón podľa paušálu

Zákazník môže získať pri aktivácii či predĺžení paušálu nový druh kupónu. Výška sa líši podľa paušálu: 70 € zľava pri Happy XS, S a M respektíve 120 € pri Happy L, XL volania, XL, XXL či Profi. Tento kupón má rozličné využitie, či už pre kúpu ďalšieho zariadenia alebo zľavu pre blízkeho.

Zľava pre blízkeho

Prvou možnosťou je venovať kupón blízkemu, ktorý ho využije na kúpu akciového telefónu so svojím paušálom. Zľava 70 € alebo 120 € sa mu uplatní na akontáciu alebo mesačný poplatok.

Dva telefóny za cenu jedného

Druhou možnosťou je využiť zľavu na kúpu druhého telefónu priamo k svojmu paušálu. Zľava 70 € alebo 120 € sa uplatní na plnú cenu telefónu a zákazník sa môže rozhodnúť venovať telefón svojmu blízkemu aj neskôr.

Zľava aj na tablet či PlayStation 4

Zľavu 70 € alebo 120 € možno uplatniť nielen na nový telefón, ale aj iné zariadenie z ponuky operátora. Zákazník si tak môže so zľavou kúpiť tablet či PlayStation 4 a mať k dispozícii darček pod stromček pre svojich blízkych.

Ako využiť kód?

Keď si zákazník aktivuje paušál Happy, cez SMS správu mu bude poslaný kód, ktorý môže využiť pre seba či svojho blízkeho. Platnosť kódu je 30 dní, zákazníci sa môžu rozhodnúť pre darček na predajni i webe www.telekom.sk/darujtemobil.

Kombinácia s ďalšími akciami

Od 14. novembra 2014 si budú môcť zákazníci pri aktivácii či predĺžení Happy paušálu vybrať len jeden z dvoch hlavných benefitov:

- kód s paušálom Happy pre blízkeho (XS, S zdarma, od M za 50 % ceny)

- nový kupón so zľavou 70 € alebo 120 € pre darček pre blízkeho

Súčasne zákazník získa kód na využívanie jednej aplikácie (Deezer, Sygic, Magio GO, ESET Mobile Security) počas 12 mesiacov zadarmo.

ikona

Telekom: aplikácia podľa vlastného výberu až na 12 mesiacov zadarmoTelekom odštartoval vianočnú kampaň darčekom pre všetkých zákazníkov, ktorí sa rozhodnú aktivovať si alebo predĺžiť mobilný paušál, pevnú linku, internet alebo digitálnu televíziu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Brano 13.11.2014 - 10:43

Otazka: Je kombinovatelny tento bonus povedzme 120 eur za PS4 s bonusom prenosu cisla od ineho operatora ?

Lumiak62513.11.2014 - 13:44 Trvalý odkaz

Ešte aj po zľave preplatíte 4 mobily. :)

Brano13.11.2014 - 15:41 Trvalý odkaz

pokial bude ta PS4 dobre nacenena + clovek dostane zlavu na prenos cisla tak to nie je katastrofa. Nikde sa neviem docitat kolko za tu konzolu budu chciet :) 70 eur na dotaciu je smiesnych pri cenach mobilov od telekomu, to uzna kazdy ;) Ale konzola za cca 250 eur(ak by tolko po zlave stala) nemusi byt zla kupa.

Martin17.11.2014 - 20:12 Trvalý odkaz

Na stranke Telekomu je Happy S este stale s 50% zlavou a nie zadarmo k pausalu.Mate to tu spravne?

Celá diskusia 4 príspevky