Meizu vstúpilo na slovenský trh. MX3 v ponuke O2

Od dnešného dňa má značka Meizu oficiálne zastúpenie na Slovensku. Výborne vybavený model MX3 s cenovkou tesne pod tristo eur sa už nachádza aj v ponuke O2. Pripravili sme pre vás aj krátky video pohľad na túto "novinku". (doplnené živé fotografie)

O tom, že sa Meizu chystá na náš trh sme vás informovali už koncom augusta. Produkty tejto značky majú u zákazníkov úspech vďaka dobrému pomeru cena / výkon. Súčasťou operačného systému Android je vlastná použivateľská nadstavba Flyme OS. 3.0.

Prvý model, ktorí si slovenskí zákazníci budú môcť z oficiálnej distribúcie zakúpiť, je Meizu MX3. Dostupný je od dnešného dňa, a to exkluzívne v predaji operátora O2. Zákazníkov poteší najmä uvádzacia cena 299 eur. Súčasťou balenia smartfónu Meizu MX3 bude aj ochranný kryt v jednej z piatich farieb (modrá, zelená, oranžová, ružová alebo fialová).

ikona

Základné info: Meizu MX3 Čínsky kúsok s 2 GB RAM, osemjadrovým procesorom, 5,1” displejom s rozlíšením 1 080 x 1 800 b. a 8 Mpix fotoaparátom. Ako prvý smartfón na svete môže mať 128 GB priestoru vo vnútornom úložisku.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Výborne vybavený smartfón ponúka osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 5,1’’ Full HD displej (1 080 x 1 800 b.), 8 Mpix fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, HSPA+, NFC, USB OTG a 2 400 mAh batériu. Nevýhodou na Slovensko dovážanej verzie je iba 16 GB vnútorný priestor, ktorý sa bohužiaľ nedá rozšíriť pamäťovými kartami.

ikona

Na jeden záber: Meizu MX3Kým zverejníme podrobnú recenziu minuloročnej vlajkovej lode s 5,1’’ Full HD displejom a veľmi dobrou výbavou, pripravili sme krátke video, ktoré vám tento zaujímavý model priblíži.

Majitelia Meizu MX3 s Flyme OS 3.0 sa čoskoro dočkajú aj aktualizácie na najnovšiu verziu operačného systému Android 4.4 KitKat spolu s nadstavbou Flyme OS 4.0. Nová verzia prinesie predovšetkým nové možnosti fotoaparátu, a to vrátane preostrovania už zhotovených snímok. Rozšíria sa tiež možnosti cloudu a výrobca prisľúbil aj zvýšenie bezpečnosť systému voči virom a malware.

Meizu MX3 už pre vás v redakcii testujeme, takže sa môžete tešiť na prvé dojmy z používania.

Živé fotografie:

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

rtg 03.11.2014 - 20:15

tie azijske pecky este premiesaju karty na na nasom trhu ak tu zacnu fungovat oficialne

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease04.11.2014 - 10:23 Trvalý odkaz

To ano, ale ako ktoré.
Meizu a ich pomery strán (v tomto prípade 5:3)..

Honor 6 toto strčí do vrecka.
Za rovnaké prachy inde chipset, ram, batéria, foťák, microSD, LTE..

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne04.11.2014 - 10:47 Trvalý odkaz

Honor6 vyzera zaujimavo, tiez som nan pozeral, dizajn taky konzervativny ale funkcny. Ondra ma pravdu, Huawei vytiahlo tento rok velmi zaujimave modely. Skoda lowcost povesti z minulosti, kupovat to na Svk je slepa ulicka, clovek to poriadne nebude vediet predat ani na inzerat :)

Celá diskusia 3 príspevky