Testujeme Apple iPhone 6 Plus. Pýtajte sa, čo vás zaujíma

Zatiaľ len cez víkend máme k dispozícii väčšiu z dvojice septembrových noviniek. Aj keď má iPhone 6 Plus 5,5’’ displej, vďaka štíhlej konštrukcii nepôsobí až tak robustne. Naopak, v ruke sa drží dobre, len mám pocit, že mi pri manipulácii každú chvíľu vypadne z ruky.

ikona

Základné info: Apple iPhone 6 PlusPrvý tabletofón Applu má rovnaký dizajn ako menší súrodenec iPhone 6, no väčší 5,5'' displej s Full HD rozlíšením, rovnako výkonný procesor, vylepšenú 8 Mpix iSight kameru s optickou stabilizáciou obrazu a nechýba ani NFC.

Ešte predtým, než sa s vami podelíme o prvé komplexnejšie dojmy a skúsenosti z víkendového používania, budeme radi, keď sa v diskusii pod článkom budete pýtať na všetko, čo vás zaujíma. A my sa vynasnažíme vaše dotazy zodpovedať čo najskôr.

Diskusia k článku:

aston147 31.10.2014 - 14:56

Note4 alebo 6 plus? Z hladiska pouzivania. Nie ceny a podobnych nezmyslov.

Matej Krajčovič31.10.2014 - 17:00 Trvalý odkaz

Otázka znie, či využiješ pero, viac aplikácií na jednej obrazovke, pamäťovky a podobné vychytávky. Ak áno, Note 4.
Ak máš Mac, určite ber iPhone kvôli Continuity - telefonovaniu, dokončovaniu úloh a synchronizácii. Máš iPad, Continuity možno využiješ aj s ním a na otázku, či ho chceš v menšom balení si vieš najlepšie odpovedať sám.
Mnohí používatelia s iP6+ už nepotrebujú iPad, ktorý môžeš možno predať. S Note 4+iPadom by si zas mal oba OS, čo niekomu tiež môže vyhovovať.

ondrakomous31.10.2014 - 17:23 Trvalý odkaz

Riso, ohni ho, chci to videt. Tady s klukama se slozime.

Michal31.10.2014 - 19:11 Trvalý odkaz

Tiez ma zaujima akurat ci sa ohyba

Celá diskusia 33 príspevkov