Telekom: mobilný internet so zľavou alebo na 3 mesiace zadarmo

Operátor pokračuje vo vianočnej kampani, a prináša ponuku pre používateľov Neobmedzeného mobilného internetu s modemom.

Telekom odštartuje od 1. novembra 2014 vianočnú ponuku aj pre zákazníkov mobilného internetu s USB modemami či routrami. V rámci kampane získajú zákazníci nižšie ceny, tri mesiace zadarmo alebo aj kupón na jednu zo štyroch aplikácií.

Nižšia cena pre Neobmedzený mobilný internet 1

Najmenší program mobilného internetu bude mať od vianočnej kampane nižšiu cenu. Zákazníci, ktorí si aktivujú alebo predĺžia Neobmedzený mobilný internet 1 budú môcť využívať program s 2 GB dát (a následným spomalením) za 9,99 € mesačne (doteraz 12,99 € mesačne).

3 mesiace zdarma pre Neobmedzený mobilný internet 2 a 3

Vyššie programy Neobmedzeného mobilného internetu (NMI 2 za 17,99 € mesačne a NMI 3 za 25,99 € mesačne) budú mať vo vianočnej akcii špeciálne promo: zákazníci ich budú môcť využívať prvé tri mesiace zadarmo, pri štandardnej 24-mesačnej viazanosti.

4G už v rámci mesačného poplatku

Všetci zákazníci s programom Neobmedzený mobilný internet môžu bez doplatku prenášať svoje dáta aj v LTE sieti. Okrem 4G pokrytia k tomu potrebujú aj 4G SIM kartu a niektoré zo 4G zariadení.

Kupón na jednu z aplikácií

Aj pri aktivácii či predĺžení zmluvy Neobmedzeného mobilného internetu získa zákazník kupón s Darčekom pre blízkeho. Na základe neho si môže aktivovať jednu zo štyroch aplikácií a využívať ju 12 mesiacov zdarma: Deezer, Magio GO Premium, ESET Mobile Security či Sygic navigáciu.

ikona

Telekom: Happy Profi, nové benefity k Happy XXL a odmena za odporúčanieOperátor rozbehol svoju vianočnú kampaň novým programom pre najnáročnejších, ďalšími benefitmi pre Happy XXL a finančným bonusom vo výške 50 eur za odporúčanie nového zákazníka. Programy Biznis Star sa z ponuky Telekomu vytratia.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Rastislav.j 30.10.2014 - 19:17

D R A H É _ D R A H É _ D R A H É _ D R A H É _ D R A H É _ D R A H É _ D R A H É _ D R A H É _ D R A H É

galaxi30.10.2014 - 20:32 Trvalý odkaz

kde chodia na tie predražené služby....ktoré prezentujú ako Vianočné

Celá diskusia 3 príspevky