Telekom: zľavu na paušál získate aj pri prechode z Easy na Happy

Súčasťou nedávno predstavenej vianočnej ponuky Telekomu je aj paušál Happy pre blízkeho s 50 % alebo 100 % zľavou z mesačného poplatku. Vedeli ste, že ho môžete získať nielen pri novej aktivácii alebo pri prenose čísla od konkurencie, ale aj pri prechode z predplatenej karty Easy na paušál Happy?

Všímavý čitateľ Jožo nás upozornil, že na stránke Telekomu sa v podmienkach akcie “Dva paušály za cenu jedného” sa spomína aj možnosť, o ktorej sme doteraz nepísali. Zákazník získa pri podpise novej zmluvy alebo dodatku k zmluve s 24-mesačnou viazanosťou kupón, na základe ktorého si môže aktivovať zľavnený program služieb Happy nielen pri aktivácii novej SIM karty či pri prenose čísla od konkurencie, ale aj pri prechode z Easy karty na program Happy.

Prečítali sme si zverejnené podmienky a operátor tam naozaj prechod z predplatenej karty Easy na program Happy so zľavou z mesačného poplatku naozaj spomína, citujeme: "…alebo prejsť z využívania služby Easy na využívanie niektorého z mesačných programov Služieb Happy, so súčasným uzavretím Dodatku k Zmluve o poskytovaní verejných služieb na paušál Happy bez kúpy akciového mobilného telefónu, s viazanosťou aspoň na 24 mesiacov, so zľavou z mesačného poplatku na obdobie viazanosti, a to vo výške: 100 % pre program Služieb Happy XS mini a Happy XS alebo 50 % pre program Služieb Happy S, Happy M, Happy L, Happy XL volania, Happy XL, Happy XXL a Happy Profi."

ikona

Telekom: Happy pre blízkeho s 50 % alebo 100 % zľavouTelekom od zajtra uvádza ďalší benefit vianočnej kampane: dva paušály za cenu jedného. Zákazník bude môcť svojmu blízkemu, vďaka špeciálnemu kódu, aktivovať ďalší paušál Happy.

Požiadali sme o vyjadrenie operátora, ktorý potvrdil, že zľava na paušál sa dá uplatniť aj pri prechode z predplatenej karty Easy na Happy. Neplatí však pri prechode z Easy Fix. Takže kto má v rodine používateľa Easy karty, ktorý by rád ponuku využil, môže mu získaný zľavový kód podarovať. Navyše jeho blízky nepríde o svoje existujúce telefónne číslo. Prečo túto možnosť Telekom nekomunikoval už od začiatku spustenia akcie ostáva záhadou. Veď pre mnohých to môže byť výborná správa.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Luca 29.10.2014 - 06:44

Da sa ziskat druhy pausal aj pri prenose cisla do Telekomu od ineho operatora ? Zrejme bonus za prenos sa v tomto pripade neuplatni, pokial je to vobec mozne.

creative 1029.10.2014 - 10:52 Trvalý odkaz

Žiadny zľavnený kupón-kód na druhý paušál nemôžte podarovať nikomu. Je to viazané na vaše rodné číslo. Toť realita...

Celá diskusia 2 príspevky