Na jeden záber: HTC Desire 510

Krátka videorecenzia svižného 4,7’’ androidu s podporou LTE, ktorý zaujme skôr nenáročných používateľov. Päťmegapixlovému fotoaparátu chýba nielen LED dióda, ale aj automatické zaostrovanie.

HTC Desire 510 má plastovú konštrukciu s odnímateľným zadným krytom z príjemného materiálu a operačným systémom Android 4.4 KitKat so známym grafickým prostredím HTC Sense. Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor. Ten si môžete rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 128 GB.

Displej s 4,7-palcovou uhlopriečkou sklame svojim rozlíšením 480 x 854 bodov a zlými pozorovacími uhlami. Softvérové tlačidlá ukrajujú z veľkosti displeja, miesto pod ním je tak nevyužité. Na zadnej strane sa nachádza objektív päťmegapixelového fotoaparátu, ktorému chýba prisvetľovacia dióda i automatické zaostrovanie. Videá zhotovíte vo Full HD kvalite rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Výhodou je funkcia automatického zostrihu videí, ktorá vám z vybraných fotografií jedného dňa pripraví krátke 30-sekundové video. Na výber máte z rôznych filtrov, štýlov a hudby.

ikona

HTC Desire 510 - odvážny experiment pre nenáročnýchRecenzia svižného LTE androidu s podpriemerným 4,7'' displejom a 5 Mpix fotoaparátom bez automatického zaostrovania či LED blesku.

Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, DLNA, 2 100 mAh batériu, 3,5 mm jack a poteší aj NFC i FM rádio s RDS.

Na jeden záber: HTC Desire 510

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu