Navigácia HERE už pre všetky zariadenia s Androidom 4.1 a vyšším

Exkluzivita Samsunu netrvala dlho. Obľúbená bezplatná offline navigácia je odteraz dostupná už pre každý smartfón alebo tablet, na ktorom beží operačný systém Android 4.1 a novší.

Začiatkom októbra sprístupnila Nokia svoje mapové podklady pre modely Samsung radu Galaxy, odteraz sú však dostupné pre každý Android od verzie 4.1. Odporúča sa aj aspoň 1 GB operačnej pamäte RAM.

ikona

HERE mapuje Slovensko do 3DSpoločnosť HERE, ktorá je súčasťou korporácie Nokia, zbiera panoramatické snímky ulíc v niekoľkých krajinách po celom svete v snahe vytvoriť čo najaktuálnejšiu a bohatú digitálnu mapu.

Navigáciu HERE beta však zatiaľ nenájdete v obchode Play, ale môžete si ju stiahnuť zo stránky www.here.com/beta/android. Aplikáciu si uložíte v telefóne do vami vybraného adresára ako súbor HERE_beta_175.apk a nainštalujete cez akéhokoľvek správcu súborov, napríklad ES file explorer alebo Astro file manager. Alebo môžete použiť aj inštaláciu cez počítač. Podrobnosti ako na to nájdete tu.

Navigácia Here Beta ponúka turn-by-turn navigáciu pre autá, chodcov a v niektorých mestách (vrátane Bratislavy) je dostupná aj s vyhľadávaním trasy pomocou MHD. Samozrejmosťou je používanie máp v offline režime.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: 360.here.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 22.10.2014 - 15:31

Tak to by som skusil, ale na L developer preview nefunguje :( Here je dovod, preco si odkladam Lumiu 620, je to vyborna navigacia.

Peter92023.10.2014 - 00:15 Trvalý odkaz

Aj tak na WP telefonoch je to najlepsie :)

fedinko30.10.2014 - 11:55 Trvalý odkaz

Mam ju nainstalovanu, raz ide dobre, potom ani za svet nacitat trasu. Beta verzia predsa ma svoje chybicky. Takze moj plateny Sygic zatial vyhrava. Aj ked v minulosti som tiez dlho cestoval s N c5 a bola super, pokial nepadla na zem :-)

Celá diskusia 4 príspevky