Apple vydal aktualizáciu iOS 8.1

Majitelia iPhonov a iPadov môžu od dnešného dňa sťahovať najnovšiu verziu operačného systému iOS 8.1. Okrem tradičných opráv chýb prináša aj niekoľko výraznejších vylepšení. Pribudla známa funkcia Camera Roll, ktorú Apple najskôr pri vydaní verzie 8.0 odstránil, teraz ju však vracia späť. Cez iCloud Photo Library budete môcť do cloudu nahrávať fotografie a videá. V mobilnom zariadení ostanú uložené miniatúry, čím sa ušetrí vnútorná pamäť.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

S SMS relay budete môcť na iPade alebo počítači Mac prijímať SMS správy, ktoré budú doručené na váš iPhone. A samozrejme nebude chýbať ani Apple Pay, ktorý však zatiaľ na Slovensku nevyužijete. Kompletný zoznam noviniek nájdete na našich sreenshotoch.

ikona

iOS 8: rýchlejší systém, fotoaparát, widgety a prepínač pre LTENová verzia iOS na iPhone 5S ponúka zrýchlenie väčšiny úkonov, lepšie zaostrovanie fotoaparátu či správu batérie a dlho očakávaný prepínač sietí štvrtej generácie už aj pre zákazníkov Orangeu. Widgety i HealthKit svoj priestor využijú až o niekoľko týždňov, klávesnica je skôr sklamaním.

Diskusia k článku:

Celá diskusia 2 príspevky