Ružový Huawei Ascend P7 už aj na Slovensku

Elegantný smartfón s krásnym 5’’ Full HD displejom, veľmi dobrou výbavou a prijateľnou cenou je v slovenských obchodoch dostupný už aj v jemnej ružovej farbe. Novinka môže byť aj vhodným darčekom pod stromček.

Aktuálny high-end od Huawei si od októbra môžete kúpiť v ďalšej farbe. K čiernej a bielej pribudla do ponuky ružová farba. Smartfón sa pýši päťpalcovým displejom s Full HD (1 080 x 1 920 b.) rozlíšením. Operačná pamäť RAM má 2 GB, vnútorná kapacita ponúkne 16 GB. V bočnej stene nechýba slot na microSD kartu.

Operačný systém Android 4.4.2 KitKat je doplnený o šikovnú používateľskú nadstavbu Emotion UI 2.3 s množstvom softvérových vylepšení. Slabinou Ascendu P7 môžu byť pomalšie rekacie, ktoré sa napriek štvorjadrovému procesoru s taktom 1,8 GHz, objavia po dlhšom používaní.

ikona

Recenzia: Huawei Ascend P7 - štýlová placka pre fanúšikov selfiesRecenzia vlajkovej lode s pútavým dizajnom, kvalitnou konštrukciou, 5'' Full HD displejom, spomalenými reakciami, 8 Mpix prednou kamerou a priemernou výdržou.

Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí poslúži 13-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, predná kamera s 8-megapixelovým snímačom poteší hlavne milovníkov dnes tak populárnych autoportrétov. I touto kamerou zhotovíte videá v rozlíšení 1 920 x 1 080 bodov, ich kvalita však neohúri. Medzi zvyšnú výbavu patrí podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, NFC i FM rádio. Poteší 2 500 mAh kapacita batérie.

Na jeden záber: Huawei Ascend P7

Na slovenskom trhu je Huawei Ascend P7 dostupný od júna 2014 za odporučenú maloobchodnú cenu 349 eur. V osvedčených internetových obchodoch ho však kúpite približne o 30 eur lacnejšie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

golo80 02.12.2014 - 22:38

Zdravím, zaregistroval niekto pri jemnom poklopaní na zadnú stranu mobilu (prevažne v hornej časti okolo fotáku) čudný rezonančný zvuk zvnútra mobilu? Akoby vo vnútri nebolo všetko poriadne upevnené? Dakujem

janesbond102.12.2014 - 23:24 Trvalý odkaz

Ahoj...pravdepodobne to je šošovka foťáku, presnejšie mechanika autofocusu.. Robí to na väčšine fonoch..Môžeš kľudne spať:)

Celá diskusia 2 príspevky