Na jeden záber: LG G3 s

V sérii našich krátkych videí pokračujeme 5'' androidom, ktorý vychádza z vlajkovej lode LG G3. Okrem netradične umiestnených ovládacích tlačidiel ponúka HD rozlíšenie, 8 Mpix fotoparát s laserovým zaostrovaním a plnú dátovú výbavu.

LG G3 s má rovnaký dizajn ako tohtoročná vlajková loď LG G3, z ktorej vychádza. Veľký 5'' IPS je rovnako natiahnutý do strán na maximum a zaberá tak vyše 74 % plochy. HD rozlíšenie (720 x 1 280 bodov) na bežné používanie úplne stačí.

Opäť sa stretávame s plastovou konštrukciou imitujúcou kov, kde sú hardvérové ovládacie prvky (vypínač a klávesy hlasitosti) umiestnené na zadnej strane. Pre niekoho nelogické miesto, iní si ich umiestnenie pochvaľujú. O výkon sa stará štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktom 1,2 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor ponúkne svojmu majiteľovi len niečo vyše 4 GB dostupného miesta, a tak slot na microSD kartu je tu "povinnou jazdou". Operačný systém Android 4.4.2 KitKat je doplnený o známe používateľsky prívetivé prostredie, v ktorom nechýbajú niektoré softvérové vychytávky, ako napríklad QuickMemo či Smart Keyboard.

ikona

LG G3 s (D722) - šikovný mobil s nepochopiteľným nedostatkomRecenzia zmenšenej verzie vlajkovej lode s 5'' HD displejom, 8 Mpix fotoaparátom s laserovým zaostrovaním, LTE, NFC a 2540 mAh batériou.

Lákadlom je osemmegapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou a laserovým automatickým zaostrovaním, vďaka ktorému sú fotografie nielen ostrejšie, ale aj oveľa lepšie a rýchlejšie zosnímané. Predná kamera s 1,3-megapixelovým rozlíšením ponúka pri autoportréte pomoc: stačí zovrieť ruku v päsť, fotoaparát rozpozná gesto a začne automatické, trojsekundové odpočítavanie. Videá zhotovíte vo Full HD kvalite (1 920 x 1 080 b.). Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, NFC, DLNA, ani FM rádio. Batéria s kapacitou 2 540 mAh vydrží, podľa nášho recenzenta Matúša, aj náročnejší deň.

Na jeden záber: LG G3 s (D722)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu