Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri

Oproti augustu sa záujem zákazníkov o cenovo dostupné smartfóny výrazne nezmenil. V tabuľke sa nachádzajú takmer rovnaké modely ako minulý mesiac. Len HTC vystriedalo LG.

Už niekoľko mesiacov po sebe patria medzi najžiadanejšiu značku Samsung. Tentoraz mu patria tri z piatich smartfónov. Zvyšok si podelili Sony a LG. HTC sa v auguste prepadlo až za prvú desiatku najpredávanejších telefónov.

Od mája rebríčku kraľuje lacný Samsung Galaxy Trend Plus. Inak tomu nebolo ani v auguste, kedy svoje prvenstvo opäť obhájil. Druhý v poradí, Sony Xperia M2 si o dve miesta polepšila a z druhej priečky zosadila úspešný Samsung Galaxy S4 mini. Novinke tabuľky, LG L70, patrí štvrté miesto a na piatom nájdeme ďalší Samsung, cenovo dostupný model Galaxy Core s podporou LTE sietí.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri 2014:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (45 €)

2. Sony Xperia M2 (150 €)

3. Samsung Galaxy S4 mini (220 €)

4. LG L70 (70 €)

5. Samsung Galaxy Core LTE (110 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v augusteV augustovom rebríčku sme, oproti minulému mesiacu, veľké zmeny nezaznamenali. Niektoré modely si vymenili pozície a pribudla len jedna novinka. Od Sony.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej augustovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 208, Sony Xperia Z1 Compact, Apple iPhone 5S 16 GB a LG G3 s.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Lumiak625 06.10.2014 - 11:41

To kto u nich ešte kupuje mobil? Tie ceny sú na aký predražený zvierací paušál? Sú to ceny aj s DPH? :)

Michal06.10.2014 - 12:03 Trvalý odkaz

Som myslel najprv ze ide o bezne ceny v eshopoch. A to na pausal s viazanostou. Za nejaky galaxy trend doplacat 50 Eur, tomu sa povie ponuka! ;-)

Celá diskusia 2 príspevky