Aplikácia Tatra banka je už dostupná aj pre Windows Phone 8

Tak ako sľúbila, priniesla Tatra banka v septembri mobilnú verziu aplikácie aj pre používateľov zariadení s operačným systémom Windows Phone 8. Dostupná je tak už pre štyri najpoužívanejšie platformy.

Spolu s verziami pre iOS, Android a BlackBerry 10 tak môžu bankové služby v mobile využívať už skoro všetci používatelia smartfónov.

Pri prvom spustení budete potrebovať aj známu čítačku, na ktorej zistíte aktivačný kód a ten vpíšete do príslušného okienka. Následne si zvolíte štvormiestny PIN kod, ktorý budete zadávať pri každom spustení aplikácie. Aj po jej minimalizovaní.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Aplikácia Tatra banka pre Windows Phone 8.0 a novší obsahuje základné funkcionality, ktoré ponúka aj súčasná aplikácia mobilného bankovníctva pre iOS a Android:

- Prehľad účtov - v rozsahu súčasnej aplikácie

- Prehľad kreditných kariet - vrátane možnosti úhrady dlžnej sumy na kreditnej karte

- Non-stop predschválený spotrebný úver (načerpanie na účet prebieha 24x7)

- Platba (v mene EUR aj do SEPA krajín)

- Skener poštových poukazov a faktúr

- Zoznam domácich/SEPA príjemcov

- Prehľad platieb čakajúcich na spracovanie

- Inboxové správy

- Zoznam pobočiek a bankomatov

- Aktuálny kurzový lístok

- Demo

Link na stiahnutie: Windows Store

Pokiaľ aplikáciu nenájdete cez mobilnú verziu Windows Store, tak ako sa to stalo nám v redakcii, nainštalujte si ju z hore uvedenej linky.

Ďalšie funkcionality budú postupne pribúdať. Podľa údajov banky má aplikáciu Tatra banka aktivovaných už viac než 150-tisíc používateľov. Z nich takmer 70 % ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Klienti najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy. Mesačne spravia používatelia aplikácie Tatra banka viac ako 260 000 transakcií v celkovom objeme približne 70 miliónov eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu