OneDrive ponúka dočasne až 30 GB online priestoru zadarmo

Microsoft chce majiteľom Apple zariadení uľahčiť ich problém s aktualizáciou na iOS 8, ktorá je podmienená približne 5 GB dostupným miestom v telefóne, a prináša časovo limitovanú ponuku.

Do konca septembra môžete využiť ponuku Microsoftu a získať cloudové úložisko s 30 GB bezplatným priestorom. Limit pre nahrávanie jedného súboru sa nedávno zvýšil až na 10 GB, takže OneDrive môže uspokojiť aj náročnejších používateľov.

A ako získať k štandardným 15 GB ďalších 15 GB navyše? Jednoducho. Stačí v mobilnej aplikácii povoliť automatický upload fotografií a váš priestor sa rozrastie na dvojnásobok.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Microsoft zverejnil ponuku na svojom blogu v piatok 19. septembra, a týmto krokom reagoval na problém iPhonistov s aktualizáciou novej verzie iOS 8. Ako sme už informovali, na inštaláciu nového operačného systému iOS potrebujete pri iPhone 5S cez 5 GB voľného miesta. A to môže byť pre mnohých problém. Zálohovanie na iCloud pre niektorých nepripadá do úvahy, bezplatný priestor má totiž veľkosť iba 5 GB, čo je málo. A tak im Microsoft podáva ruku. Akciu však môžu využiť aj používatelia iných platforiem.

ikona

iOS 8: rýchlejší systém, fotoaparát, widgety a prepínač pre LTENová verzia iOS na iPhone 5S ponúka zrýchlenie väčšiny úkonov, lepšie zaostrovanie fotoaparátu či správu batérie a dlho očakávaný prepínač sietí štvrtej generácie už aj pre zákazníkov Orangeu. Widgety i HealthKit svoj priestor využijú až o niekoľko týždňov, klávesnica je skôr sklamaním.

Link na stiahnutie:

iOS

Windows Phone

Android

K svojmu cloudovému účtu môžete mať prístup nielen cez iOS či Windows Phone, ale podporuje aj Android. OneDrive ovládate i zo svojho počítača s platformou Windows a OS X (pre Mac).

Zdroj: blog.onedrive.com

Diskusia k článku:

marek 22.09.2014 - 17:43

tých 10gb za vernosť sa dá ako dosiahnuť? :)

Lenka Ivančíková22.09.2014 - 21:41 Trvalý odkaz

To bolo tusim vtedy, ked sa SkyDrive menil na OneDrive, davali starym pouzivatelom 10 GB ako bonus za to, ze sme s nimi boli uz predtym. :-)

Thim23.09.2014 - 02:11 Trvalý odkaz

Na Mail.ru mám štandardných 100GB

nobody23.09.2014 - 12:03 Trvalý odkaz

Mail.ru dával na úvod 1 TB. ;-)

Celá diskusia 5 príspevkov