iOS TIP: TeeVee 3 spraví poriadok vo vašich seriáloch

Graficky pútavá aplikácia vám umožní získať prehľad v tom, ktoré časti svojich obľúbených seriálov ste už videli, a ktoré ešte nie. Na novú časť vás môže vždy upozorniť a často ponúkne aj krátky trailer. Služba Trakt.tv tiež ponúkne niekoľko alternatív pre operačný systém Android.

Práve september je obdobím, kedy televízne stanice spúšťajú nové série svojich seriálov a relácií. Kedže aj u nás sú populárne hlavne tie zo zámoria a čoraz častejšie ich sledujeme vtedy, keď máme práve čas a chuť, orientácia v tom, ktoré časti ste už videli a ktoré ešte nie, môže byť zložitá. A to nehovoríme o tom, ako si udržať prehľad vo vysielacích časoch jednotlivých premiér.

Samozrejme, aj v tomto dokážu pomôcť mobilné aplikácie. Medzi jedny z najlepších pre platformu iOS patrí TeeVee 3, ktorá je v týchto dňoch dokonca zadarmo. Jej stiahnutie sa tak určite oplatí.

Používateľa privíta vyhľadávacie pole, do ktorého vpíše názvy svojich obľúbených seriálov a pridá si ich tak do knižnice. Následne sa zobrazujú v jednoduchých náhľadoch spolu s počtom dní do odvysielania najnovšej časti, prípadne s informáciou o tom, že dátum pokračovania ešte nie je známy.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Kliknutie na každú kartu potom zobrazí podrobnejšie informácie o seriáli, vrátanie mien účinkujúcich hercov. Často si dokonca môžete prehrať aj upútavku (trailer) k najbližšej časti.

Najzaujímavejšou funkciou určite bude tzv. trackovanie už prezretých epizód. Postačí jednoduchý dotyk prsta na číslo epizódy v každej sérii. TeeVee 3 však prináša aj niekoľko perličiek, vďaka ktorým si jej vývojári zaslúžia aj pár dolárov, ktoré ich aplikácia väčšinou stojí.

Na iOS totiž môžete dostať upozornenie niekoľko hodín pred, ale aj deň či dva po odvysielaní epizódy v televízii (teda v čase, kedy by už mala byť dostupná aj prostredníctvom on-line služieb). Všetky časy si dokonca môžete exportovať priamo do systémového kalendára. Pre lepšiu prehľadnosť si v nastaveniach určite zapnite zobrazovanie názvov seriálov na úvodných kartách, inak ich budete musieť lúštiť iba prostredníctvom promo obrázkov z plagátov.

Link na stiahnutie:

iOS

TeeVee 3 si môžete zosynchronizovať aj so svojím účtom na bezplatnej webovej službe Trakt.tv. V prípade, že nepoužívate žiadne zariadenie s iOS, v sekcii Downloads nájdete aj niekoľko alternatív pre Android či Windows Phone. Fanúšikom operačného systému od Googlu doporučujeme aplikáciu SeriesGuide.

Tipy na iOS aplikácie a užitočné rady pre majiteľov iPhonov a iPadov vám na Fony.sk prináša Telekom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu