Android a iOS TIP: Fashion Days už aj s mobilnými aplikáciami

Mnohé internetové obchody už umožňujú nákup oblečenia a doplnkov aj prostredníctvom mobilných aplikácií. Výnimkou nie je ani portál Fashion Days, ktorý tak umožnil robiť z iPadov alebo iPhonov. Verzia pre Android by mala pribudnúť už čoskoro.

Internetový obchod s módnymi doplnkami, topánkami, šperkami a oblečením, ktorý je známy najmä vďaka rozsiahlej kampani na sociálnych sieťach, teraz vydal aj aplikáciu špeciálne pre iPad. K nej a k verzii pre iPhone by sa čoskoro mala pripojiť aj tá v Google Play.

Fashion Days momentálne ponúka viac než 200-tisíc produktov od 500 svetových značiek a vydanie mobilných aplikácií bolo reakciou na rastúce návštevy e-shopu z malých a prenosných zariadení.

Po registrácii sa používateľovi zobrazí základná obrazovka so základným rozdeleným tovaru pre mužov a ženy. Hneď pod ňou sú jednotlivé druhy tovaru, no namiesto obvyklých kategórií ich vývojári rozdelili podľa značiek. Zvyšok však už ničím neprekvapí, aplikácia pri každej položke zobrazuje cenu, dostupné veľkosti, detailný popis vrátane zloženia použitých materialov a množstva detailných fotografií cez celú obrazovku. Práve to by mala byť výhoda pri používaní na tabletoch.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Vybraný tovar potom vložíte do virtuálnej nákupnej tašky a pred dokončením objednávky priamo do mobilu naťukáte adresu doručenia. Všetko zaplatíte priamo s pomocou karty alebo na dobierku.

Aplikácia je celá v slovenčine a spustíte ju na každom iPhone s iOS 5.1 alebo iPade s iOS 6 a vyššími. Verzia pre Android by mala do Google Play pribudnúť už čoskoro.

Linky na stiahnutie:

iOS (iPhone)

iOS (iPad)

Tipy na iOS aplikácie a užitočné rady pre majiteľov iPhonov a iPadov vám na Fony.sk prináša Telekom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu