Samsung Gear S

Inteligentné hodinky s elegantným dizajnom, zakriveným 2'' Super AMOLED displejom, slotom na SIM kartu, snímačom tepu srdca, certifikáciou IP67, GPS, Bluetooth 4.1, OS Tizen a 300 mAh batériou. (doplnené živé fotografie + VIDEO)

Základné parametre:

OS: Tizen

chipset: ???

procesor: dvojjadrový 1 GHz

grafický procesor: ???

frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, UMTS 900 / 2100 Mhz

rozmery: 58 x 40 x 13 mm,

hmotnosť: ??? gramov

displej: Super AMOLED, dotykový (kapacitný), 16 mil. farieb, 360 x 480 b., uhlopriečka 2'' (51 mm)

fotoaparát: nie

predná kamera: nie

pamäť: pamäť 4 GB + 512 MB RAM

globálny prenos dát: prenos GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (do ??? Mbps), HSUPA (do ??? Mbps),

lokálny prenos dát: Bluetooth 4.1, microUSB, prenos Wi-Fi (802.11 b/g/n),

hudba: hudba MP3 prehrávač, ostatné: gps GPS, Glonass, akcelerometer, snímač tepu srdca, barometer, Samsung Apps,

batéria: Li-Ion batéria 300 mAh

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: odporúčaná cena 359 eur / Q4 2014

Neobsahuje/nepodporuje: pamäťové karty, FM rádio, HDMI, fotoaparát

Obsah balenia:

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Do portfólia Samsungu pribudli ďalšie inteligentné hodinky. Novinka Samsung Gear S prichádzajú s elegantným dizajnom so zaobleným displejom. Hodinky tak lepšie obopínajú zápästie, hlavne na ženskej ruke, ktorá je užšia než mužská, a pôvodný dizajn mohol pôsobiť robustnejším dojmom.

Od svojich predchodcov sa líšia pridaným slotom na SIM kartu, ktorý nájdeme a spodnej strane prístroja. Používatelia tak môžu bez problémov uskutočňovať hovory priamo zo svojho zápästia, bez potreby párovania so smartfónom.

Hodinky sú vybavené 2-palcovým Super AMOLED displejom s rozlíšením 360 x 480 bodov, dvojjadrovým 1 GHz procesorom, 512 MB operačnou pamäťou RAM a 4 GB vnútorným priestorom. Operačným systémom je tu Tizen. Gear S poskyujú jednoduchý prístup k informáciám cez widgety a oznámenia. Využiť ich môžete aj na pešiu navigáciu, nechýba tu GPS ani Glonass. Samozrejmosťou je Bluetoth, tentoraz v novšej verzii 4.1. Nájdete tu aj fitness aplikácie S Healt a snímač tepu srdca. Nabíjanie pravdepodobne zabezpečí prídavný microUSB konektor tak, ako je to vyriešené u modelu Gear 2.

ikona

Samsung Gear S (SM-R750) - technologický zážitok rokaRecenzia najnovších smart hodiniek s veľkým displejom, GPS, Wi-Fi a podporou aplikácií, do ktorých som vložil nano SIM kartu a používal pár dní ako hlavný mobil.

Hodinky poslúžia na počúvanie hudby a ovládať ich môžete aj hlasom. Nechýba ani certifikácia IP67, takže ošplechnutie vodou alebo krátky pobyt v sladkej vode do hĺbky jeden meter nie je pre tento model problém. Batéria s kapacitou 300 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť dva dni používania. Samsung Gear S budú dostupné od októbra tohto roka, cena bude upresnená neskôr odporúčaná cena je 359 eur.

Na jeden záber: Samsung Gear S naživo

Živé fotografie

Diskusia k článku:

Začať diskusiu