Poradňa: Ako vypnem vibrácie prichádzajúcej SMS na Samsungu Galaxy S3 mini?

Čitateľku Ivanu zaujíma, ako vypne vibrácie počas upozornenia na novú SMS.

Naša odpoveď: Celkové vypnutie vibrácií je na Samsungoch trochu problém. To je k dispozícii napríklad po podržaní vypínača, po ktorom si môžete z ponuky vybrať tichý režim s vibráciami alebo bez.

Lenže Ivana potrebuje vypnúť vibrácie len pri esemeskách. V nových Samsungoch stačí ísť do nastavení zariadenia -> Zvuk -> Správy -> a tam vypnúť vibrácie. Samsung Galaxy S3 mini však po ruke nemáme. Poradíte, či je nami odporúčané riešenie reálne, alebo sa vibrácie k upozorneniu na SMS vypínajú v es-tri-mini iným spôsobom?

Mimochodom, ani keď vypnete všetky možné vibrácie v nastaveniach mobilu, nestačí to na vypnutie zvukov či vibrácií pri prijatí správ z Facebook Messengera či Hangouts. Za takým účelom musíte ísť priamo do nastavení upozornení v rámci týchto aplikácií a tam zvuky či vibrácie samostatne vypnúť.

Rubrika Poradňa je novým typom článkov v kategórii Stručne. Často sa nás totiž cez kontaktný formulár v pravom stĺpci webu Fony.sk pýtate otázky, ktoré trápia viacerých čitateľov. Tak prečo ich nezodpovedať verejne?

Diskusia k článku:

Začať diskusiu