Huawei Ascend P7 príde v limitovanej edícii Arsenal

Fanúšikovia severolondýnského futbalového klubu Arsenal sa môžu tešiť na limitovanú edíciu modelu Huawei Ascend P7 s novým dizajnom, špeciálnymi témami a tapetami.

Medzi exkluzívne prvky tejto špeciálnej edície patrí charakteristický znak klubu Arsenal umiestnený na zadnej strane telefónu pod odolným sklíčkom Gorilla Glass 3. Huawei pripravil aj celý rad motívov a tém pre každú náladu vrátane špeciálnej ponuky v menu telefónu.

Huawei Ascend P7 z edície Arsenal ponúka desiatky ikonických tapiet Arsenal, vrátane fotografií zo slávneho pôvodného štadióna Highbury či fotografie z osláv víťazstva v anglickom pohári. Medzi doplnky patria aj funkčné hodiny, ktoré svojou podobou vychádzajú zo slávnej tribúny Clock End.

Aby priaznivci Arsenalu mali vždy k dispozícii to najnovšie, Huawei ponúka novú aplikáciu Yakatak, ktorá umožňuje okamžitú aktualizáciu hier a taktiež priamy odkaz na priateľov na sociálnych sieťach, s ktorými sa môžete baviť o Arsenale či iných kluboch zo 400 futbalových líg.

ikona

Recenzia: Huawei Ascend P7 - štýlová placka pre fanúšikov selfiesRecenzia vlajkovej lode s pútavým dizajnom, kvalitnou konštrukciou, 5'' Full HD displejom, spomalenými reakciami, 8 Mpix prednou kamerou a priemernou výdržou.

Huawei Ascend P7 ponúka 5'' Full HD displej, štvorjadrový procesor, 2 GB RAM, 16 GB vnútornej pamäte a operačný systém Android 4.4 s novým grafickým prostredím Emotion UI 2.3. Fanúšikov selfie poteší osemmegapixlový predný fotoaparát, na bežné snímky a nahrávanie Full HD videí využijete 13 Mpix zadnú kameru.

Telefón je zatiaľ dostupný iba vo Veľkej Británii, po zaregistrovaní na webovej stránke www.arsenalsmartphone.com dostanete informáciu, ako sa dá telefón kúpiť. Predaj sa rieši cez Amazon UK. Informácie o cene zatiaľ nemáme.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

rtg 30.07.2014 - 18:46

ja by som chcel mobil v nejakej Monster Energy alebo Billabong edicii sportovej (ako kedysi SE Xperia Active) a teda aj vodotesnej, ale inak to povazujem za blbosti :D

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease30.07.2014 - 22:07 Trvalý odkaz

Honor 6 v edícii Liverpool, bych si aj kúpil :-))

jakub31.07.2014 - 01:42 Trvalý odkaz

kedze nenavidim futbal tak sa mi ten telefon hnusi :-D

ondrakomous31.07.2014 - 10:17 Trvalý odkaz

nenavidis fotbal a rosickyho, dvojnasobny duvod k radosti.

Celá diskusia 4 príspevky