Creative Muvo mini: vodeodolný a kompaktný NFC reproduktor

K letu patrí aj voda, stanovačka, posedenie pri hudbe. Známy výrobca multimediálneho príslušenstva uviedol bezdrôtový BT reproduktor kompaktných rozmerov, ktorý sa môže hodiť nielen na letnej párty pri bazéne.

Creative Muvo mini zaujme športovo-geometrickým krytom, rozmermi 190 x 59 x 37 mm a hmotnosťou 288 gramov. Vezmete ho tak so sebou kamkoľvek, v batožine zaberie naozaj málo miesta. Pogumovaný povrch a štandard krytia IP66, ktorý ukazuje na ochranu proti prachu a vode, robia z reproduktora spoločníka pre širokú škálu použitia.

Cez Bluetooth 4.0 alebo NFC ho jednoducho spárujete so svojím smartfónom a zábava môže začať. Využijete ho nielen na prehrávanie hudby, ale aj pri sledovaní filmov či hraní hier. Problémom nie je ani prijímanie hlasových hovorov.

Dva 1,3’’ výškovo vyladené a odľahčené plnohodnotné meniče by mali podľa výrobcu zaistiť hlasný a jasný stereofónny zvuk. Navyše, špeciálny dizajn nadrozmernej mriežky smerujúcej dopredu rozširuje a vylepšuje basový výkon. Reproduktor nabijete cez microUSB pripojenie a samozrejmosťou je 3,5 mm audio jack. Integrovaná 7,92 Wh batéria by mala ponúknuť do desať hodín prehrávania hudby.

ikona

Creative Muvo 10 a Muvo 20 - NFC reproduktory so silným zvukomBezrdôtových reproduktorov je na trhu dostatočný výber, no Creative tentoraz priniesol nielen technológie Bluetooth a NFC, ale aj zaujímavý dizajn s “grab-and-go” čiže “Chyť a choď”. Vyšším modelom si nabijete aj svoj smartfón.

Bluetooth reproduktor Muvo mini je dostupný v čiernej, bielej, modrej a červenej farbe za odporúčanú cenu 59,99 eur.

Zdroj: creative.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu