HTC Desire 516 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať dual SIM strednej triedy s 5’’ qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom a štandardnou výbavou.

HTC Desire 516 poteší nízkou cenou, dostatočnou výbavou a dvomi slotmi na SIM kartu. Nevýhodou sú lesklé plasty, ktoré zrejme budú častým lapačom odtlačkov a nízka 4 GB kapacita vnútornej pamäte. Tú si však môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Výkon zabezpečí štvorjadrový procesor a 1 GB operačná pamäť RAM. Android beží vo verzii 4.3 Jelly Bean a je doplnený o grafické prostredie HTC Sense. Prednú stranu vypĺňa 5’’ displej s qHD rozlíšením 540 x 960 bodov.

Na fotografovanie a nahrávanie HD videí využijete zadný 5-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou,automatické zaostrovanie by ste však hľadali márne. Predná 2 Mpix kamera ponúkne videá v FWVGA rozlíšení.

Medzi špecifikáciami nechýba nič podstatné, čo by sme od smartfónu tejto cenovej hladiny očakávali. Technológia HSPA+ (iba na jednej SIM karte) podporuje teoretické rýchlosti 21 Mbps, Bluetooth je vo verzii 4.0 a samozrejmosťou je prítomnosť Wi-F i GPS.

ikona

Základné info: HTC Desire 516 Dual SIMCenovo dostupný dual SIM s OS Android 4.3, štvorjadrovým 1,2 GHz procesorom, 5'' qHD displejom, 5 Mpix fotoaparátom s LED bleskom ale bez AF a 1 950 mAh batériou.

Orientačná cena: 175 € (Epicentrum.sk)

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu