Video Tuner: editor videí pre Windows Phone 8.1

Chcete so svojimi priateľmi zdieľať niektoré z vašich videí? Vďaka širokým možnostiam úprav priamo v mobile ho urobíte zaujímavejším a netradičným.

Sociálne siete navštevuje snáď takmer každý z nás, informujeme svojich známych o viac či menej významných udalostiach a veciach, čo nás zaujali. Neraz sa s nimi podelíme aj o krátke videá. Prečo ich však nevlepšiť vhodným filtrom alebo hudbou?

Pri prvom spustení aplikácie sa zobrazí krátky tutoriál a môžete začať. Vybrané video môžete otočiť, orezať, pridať kontrast, sýtejšie farby, spomaliť prehrávanie, použiť niektorý z množstva filtrov či pridať hudbu z vašej knižnice.

Hotový výtvor si uložíte a následne si vyberiete, cez aký kanál ho budete zdieľať - Google Mail, Hotmail, Správy, NFC, Facebook, OneDrive alebo OneNote.

Link na stiahnutie: windowsphone.com

Video Tuner od Microsoftu je určeným pre používateľov zariadení s operačným systémom Windows Phone 8.1 a bezplatne si ho stiahnete z obchodu s aplikáciami. Aj keď podľa ohlasov majú niektorí používatelia problém s padaním aplikácie, na našej redakčnej Lumii 925 funguje bez problémov.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

miv 24.07.2014 - 00:08

Je to jedna z tych slabsich aplikacii...

Celá diskusia 1 príspevok