Fony.sk nájdete už aj na domácej obrazovke HTC BlinkFeed

Majitelia smartfónov HTC môžu vďaka domácej obrazovke HTC BlinkFeed odoberať zaujímavé informácie a novinky z najrôznejších zdrojov z celého sveta. Od dnešného dňa však môžu začať sledovať novinky aj z piatich slovenských portálov, medzi ktorými nechýba ani náš web.

HTC dnes zaradilo do ponuky aplikácie HTC BlinkFeed päť nových slovenských portálov. Používatelia tak môžu sledovať na domácej obrazovke zaujímavosti a novinky zo stránok Fony.sk, Mojandroid.sk, PCrevue.sk, Techbox.sk a Topky.sk.

Funkcia HTC BlinkFeed pretvára domácu obrazovku smartfónov HTC na jednoduchý live stream všetkých relevantných informácií. Na displeji sa používateľom zobrazia aktuality a novinky zo sociálnych sietí, vybraných médií, či oblasti lifestylu, zábavy alebo fotografie.

Odpadá tak nutnosť používania množstva rôznych aplikácií a skákania medzi jednotlivými internetovými stránkami, keďže s funkciou HTC BlinkFeed sú používatelia smartfónu vždy v obraze. Momentálne už má HTC vo svete vyše 1 600 partnerov, pričom v ponuke nájdete aj viaceré české a slovenské portály.

Ako si pridáte Fony.sk do BlinkFeed v Sense 6.0? Jednoducho. V nastaveniach aplikácie kliknete na Pridať obsah a cez ikonu Novinky v slovenčine sa dostanete do ponuky, kde si vyberiete, o ktoré weby máte záujem. Vybraný obsah sa vám potom bude automaticky zobrazovať medzi ostatnými novinkami.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu