Samsung premenoval svoj obchod s aplikáciami na Galaxy Apps

Webová verzia obchodu s aplikáciami Samsung Apps sa odteraz volá Galaxy Apps. Zmenou prešla aj mobilná aplikácia.

Samsung spustil obchod Samsung Apps, ktorý ponúka stovky aplikácií určených používateľov mobilných zariadení Samsung. Ako by sa z názvu mohlo zdať, nie je určený len pre smartfóny a tablety radu Galaxy, ale svoj softvér tu nájdu aj majitelia telefónov bez operačného systému Android.

Tým však odporúčame navštíviť obchod priamo cez odkaz v menu telefónu, lebo filter na webovej stránke apps.samsung.com pozná podľa názvu zariadenia iba telefóny Galaxy. Napríklad dotykový Samsung Star 3 alebo obľúbený model s klasickou konštrukciou S5610 tu uvedený nie je. To však neznamená, že obchod nie je určený aj im.

V Samsung Galaxy Apps nájdete:

- Obľúbené: tu nájdete odporúčané aplikácie a propagačné akcie

- TOP: zobrazuje najobľúbenejšie aplikácie, ktoré je možné prezerať podľa obľúbenosti, dát a ceny

- Pre Galaxy: tu nájdete ďalšie štyri sekcie:

- Galaxy Gifts, kde sú prémiové aplikácie od globálnych i lokálnych poskytovateľov výhradne pre zariadenia radu Galaxy

- Galaxy Essentials združuje aplikácie, ktoré by majiteľom zariadení nemali podľa výrobcu chýbať (napríklad komunikátor ChatON, diaľkové ovládanie WatchON alebo POLARIS Office 5 pre editáciu dokumentov)

- Apps for Professionals je domovom podnikovo zameraných aplikácií a ďalších služieb, ktoré plne využívajú funkcie zariadenia radu Galaxy. Aplikácie sú tu prehľadne členené podľa zamerania odboru záujmu (vzdelávanie, biznis, umenie a pod).

- Galaxy Specials umožňuje používateľom sťahovať aplikácie špeciálne vytvorené pomocou Samsung SDK. Používatelia si tu môžu stiahnuť napríklad aplikácie vytvorené pre prácu s perom S Pen alebo aplikácie pre zdieľanie obsahu pomocou služby Samsung Chord.

Oproti jeho predchodcovi, Samsung Apps, ponúka Galaxy Apps novú podobu aplikácií a hier, ktoré umožnia lepšie prispôsobenie a využitie všetkých možností mobilných zariadení Samsung, pretože sa bude primárne orientovať na tituly, ktoré boli vyvinuté s využitím mobilného Samsung SDK. Bude fungovať aj ako platforma pre rôzne akcie, zľavy a tiež pre lokálne aplikácie, ktoré sú ponúkané výhradne majiteľom zariadení Samsung Galaxy na Slovensku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu