MyKronoz ZeSplash: vodeodolné smart hodinky pre Android a iOS

Ponuka nositeľného príslušenstva, ktoré poslúži ako predĺžená ruka vášho smartfónu, sa neustále rozrastá. Dotykové hodinky u nás menej známej značky ponúknu nielen fitnes funkcie a hlasové poznámky, ale využijete ich aj na hovory či ako hudobný prehrávač.

Smartwatch MyKronoz ZeSplash spárujete so svojim smartfónom jednoducho cez Bluetooth. Vďaka kapacitnému 1,5''’ displeju s rozlíšením 240 x 240 bodov, vstavanému mikrofónu, pedometru a reproduktorom vám poslúžia na množstvo rozličných úloh.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Využijete ich na hovory, zadávanie hlasových poznámok, počúvanie obľúbenej hudby a samozrejmou funkciou je i krokomer a merač spálených kalorií. Výhodou týchto chytrých hodiniek je ich odolnosť proti obliatiu, potu, dažďu a menej šetrnému zaobchádzaniu. Na SMS notifikácie a upozornenia z Gmailu, Facebooku či Twitteru si pre Android budete musieť stiahnuť príslušnú aplikáciu z Google Play. Majitelia iPhonov však na túto možnosť rozšírenia funkcií pomocou nainštalovaných aplikácií musia, bohužiaľ, zabudnúť.

Rozmery zariadenia sú 65 x 41 x 12 mm, hmotnosť 50 gramov. Medzi špecifikáciami uvádza výrobca Bluetooth 3.0, 256 MB pamäť a microUSB konektor, cez ktorý nabijete 280 mAh batériu. Tá by mala ponúknuť 4 hodiny hovoru alebo 90 hodín v pohotovostnom režime.

Nasledujúce video vo francúžštine odporúčame prehrať od prvej minúty:

MyKronoz ZeSplash sú kompatibilné s operačným systémom Android 2.3 a vyšším a iOS od verzia 4.0. V čiernej a bielej farbe ich kúpite ich aj na Slovensku, za príjemnú cenu približne 106 eur.

Zdroj: mykronoz.com

Diskusia k článku:

Josa 16.07.2014 - 22:55

Nooo.. toto by som aj bral. Repro a mikrofon by som vyuzil v aute miesto hlasiteho handsfree, len skoda toho ze len BT3.0 :(

Celá diskusia 1 príspevok