Android a WP TIP: Parkujem Ako Deb*l šikovne dopĺňa starý známy web

Aj vám prekážajú vozidlá zaparkované proti predpisom a zdravému rozumu? Nahlásiť nezodpovedného či arogantného vodiča môžete na známy web aj priamo cez mobilnú aplikáciu.

Každý z nás sa už určite stretol s netolerantným alebo arogantným vodičom, ktorý svojho miláčika zaparkoval v rozpore s pravidlami cestnej premávky. Pokiaľ tým navyše aj obmedzil druhých šoférov alebo chodcov, napadajú nás na adresu týchto vodičov nepublikovateľné výrazy.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Web www.parkujemakodebil.com je známy mnohým motoristom a berie si “na mušku” práve takýchto exotov, ktorí si z neslušného parkovania nerobia ťažkú hlavu. Verejná hanba je však niekedy účinnejšia než niekoľkoeurová pokuta od štátnej či mestskej polície. Väčšina z nás by sa určite na takej stránke ocitnúť nechcela.

Aplikácia Parkujem Ako Deb*l umožňuje nahlásiť nezodpovedných vodičov, ktorí parkujú tak ako sa nemá, pridať fotografiu, popis, EČV, určiť diagnózu a všetko odoslať priamo na stránku. Cez mobil si môžete prezerať už nahlásených parkovačov, samostatná sekcia je venovaná aj vašim hláseniam. Nechýba ani súťaž o najlepšiu fotku mesiaca.

Link na stiahnutie:

Android

Windows Phone

Softvér je je určený pre zariadenia s operačným systémom Android 2.2 a vyšším a Windows Phone 7.5 a novším. Zadarmo si ju stiahnete z príslušných obchodov s aplikáciami.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Nightmare 15.07.2014 - 02:17

Sikovna aplikacia :D

Celá diskusia 1 príspevok