Balíček volaní do všetkých sietí bol pre O2 Fér s kreditom zrušený. Dočasne

Operátor má už niekoľko dní problém s aktivovaním balíčka neobmedzených volaní na SIM kartách s dobíjaním kreditu. Dokonca ho predplatenkárom vyradil z ponuky. (Aktualizované)

Čitatelia nás informovali o probléme s aktiváciou balíčka Neobmedzené volania do SR a celej EU za 30 eur mesačne. Po odoslaní SMS-ky v tvare ALL A na skrátené číslo 99222 príde spätná správa s informáciou, že balíček sa momentálne nedá aktivovať. Po prihlásení sa na stránku operátora do sekcie Moje O2 predplatenkári tento balíček vôbec nemajú v ponuke.

Problém, ktorý trvá už niekoľko dní nám na infolinke potvrdili. Týka sa však iba zákazníkov s dobíjaním kreditu, zákazníci s platbou na faktúru si neobmedzené volania môžu aktivovať bez problémov. Dôvodom majú byť technické problémy, ktoré sú v štádiu riešenia. Pre SIM karty s dobíjaním kreditu bol tento balíček dokonca zrušený. Vraj dočasne.

Operátori z infolinky zatiaľ iba posielajú na technické oddelenie telefónne čísla, na ktorých sa balíček nedá aktivovať. O2 sa zákazníkom ospravedlňuje a verí, že problém sa podarí v krátkom čase vyriešiť.

Aké sú vaše skúsenosti s aktiváciou balíčka neobmedzených volaní?

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Aktualizované 17.7. 2014:

Podľa informácií od čitateľa sa dá balíček neobmedzených volaní opäť aktivovať. Ako kompenzáciu dostali zákazníci, ktorí problém nahlásili na infolinke, pripísaný kredit vo výške 3 €.

Diskusia k článku:

Rastislav.j 11.07.2014 - 16:17

Na predplatenke to bolo výhodné, ak zákazníkovy nevadilo meniť čísla. Stačilo si počkať na 100% bonus.

galaxi11.07.2014 - 18:19 Trvalý odkaz

toz akurat poriadne nahnevaju o2 ovce, prave teraz ked orange rozdava neviazany pausal sovu5 ktoru volate a surfujete 30 mesiacov zadara.

funboy11.07.2014 - 18:25 Trvalý odkaz

ovce budú húkať jak sovy? :-D

Sedia dvaja opitý oproti sebe na koľajniciach pri tunely. Odrazu prehrmí vlak a odfikne im obe nohy. Keď sa v nemocnici preberú z narkózy, hovorí jeden druhému:
- Na som ti vravel, že tak sova nehúka.

galaxi11.07.2014 - 18:36 Trvalý odkaz

fonyboy dufam, ze si to ti nesedel na tych kolajniciach:-D

funboy11.07.2014 - 20:44 Trvalý odkaz

nemaj strach galaxi, to boli naši spoloční známi Joso a Boso :-D

Celá diskusia 17 príspevkov