HTC One M8 Dual SIM na Slovensku

Na Slovensku sa začala predávať dual SIM verzia špičkového smartfónu od HTC s 5’’ Full HD displejom, výbornými stereo reproduktormi a najnovším prostredím HTC Sense 6.0. Zatiaľ iba v sivej farbe.

Zájemcovia o model s dvomi SIM kartami sa dočkali. V slovenských obchodoch si môžu z oficiálnej distribúcie kúpiť novú vlajkovú loď HTC One (M8) s podporou pre dve SIM karty.

Od jednosimkovej verzie sa, okrem ďalšieho slotu na SIM kartu a chýbajúcej podpory LTE, ničím nelíši. Na používateľov čaká výkonný štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 s taktom 2,3 GHz a 2 GB operačná pamäť RAM. Android beží vo verzii 4.4.2 KitKat a je doplnený o najnovšie používateľské prostredie HTC Sense 6.0. Vnútorná 16 GB kapacita sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet do veľkosti 128 GB. Päťpalcový displej má jemné Full HD (1 080 x 1 920 b.) rozlíšenie. Pýchou zariadenia sú aj vylepšené predné stereo reproduktory s technológiou BoomSound.

ikona

Recenzia: HTC One (M8) - väčší, lepší a hlasnejšíSolídny nástupca minuloročného HTC One je v mnohých smeroch lepší, no majiteľa predchodcu nemusí veľmi zaujímať.

Na zadnej strane sú dva fotoaparáty: UltraPixel kamera (známa z HTC One) s rozlíšením 4 Mpix a druhá na zaznamenanie hĺbok. Slúži napríklad na vytváranie špeciálnych 3D snímok alebo snímok s 3D efektom, ktorý si môžete všimnúť pri ich prezeraní v galérii prístroja. Blesk je duálny, a má dve farby. Predná kamera dostala päťmegapixelový snímač. Videá zhotovíte vo Full HD rozlíšení, nechýba optická stabilizácia obrazu, ani známe fotografické funkcie, ako HTC Zoe alebo Video Highlights.

Plnú dátovú konektivitu zabezpečuje podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, DLNA, NFC, microUSB konektor s funkciou MHL i USB host a FM rádio s RDS. Kapacita batérie je priemerných 2 600 mAh.

Na jeden záber: HTC One M8

Orientačná cena: 662,39 € (Pricemania.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

kalliopp 09.07.2014 - 17:56

Pisete, ze sa dual sim verzia v nicom od jedno sim verzie nelisi. Samozrejme, ze sa lisi. Lisia sa v konektivite. Dual sim nepodporuje LTE a nepodporuje rychlost HSDPA do 42mbit/s, ale iba do 21mbit/s. O ziadnom dual sim telefone, ktory podporuje aj LTE zatial neviem.

Lenka Ivančíková09.07.2014 - 21:39 Trvalý odkaz

Ano, mas pravdu. :-)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease10.07.2014 - 01:48 Trvalý odkaz

HTC One E8, Huawei Honor 6, Moto G 4G, Xperia Z2 (D6508), ZTE Nubia Z7, Oppo Find 7 (X9076), Lumia 635 + noname china..
Žial nič pre náš trh.

Jozef23.10.2014 - 23:13 Trvalý odkaz

Páni chcel by som sa spýtať . Potrebujem Dual SIM telefon s podporou HSDPA na oboch SIM portoch resp. aby sa dala podpora softwarovo prehadzovať (nie manuálne prehodiť SIM karty) podpora .

Celá diskusia 12 príspevkov