LG rozširuje rad G Pad o tri nové tablety

LG sa rozhodlo obohatiť svoje tabletové portfólio, aby uspokojilo dopyt používateľov, a pridalo tri rôzne veľkosti uhlopriečok. K tabletu G Pad 8.3 pribudli G Pad 7.0, G Pad 8.0 a G Pad 10.1.

Na výber tak bude mať každý. Či potrebuje malé zariadenie kompaktných rozmerov, veľký displej alebo sa rozhodne pre zlatú strednú cestu. G Pad 7.0 je navrhnutý tak, aby sa dal používať jednou rukou, G Pad 8.0 ponúka prijateľné rozmery vhodné na každodenné prenášanie a model G Pad 10.1 zaujme tých, čo túžia po veľkom displeji a dostatočnom výkone.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Všetky tablety ponúknu operačný systém Android s používateľským prostredím LG UX s množstvom známych i nových funkcií, ako je QPair 2.0 (umožní jednoduché prepojenie tabletu a smartfónu) či Knock Code (nový spôsob bezpečného odomykania).

Viac informácií sme sa o troch novinkách zatiaľ nedozvedeli. Ďalšie podrobnosti, vrátane špecifikácií, budú oznámené v najbližších týždňoch.

ikona

Recenzia: LG G Pad 8.3 (V500) - príjemné osempalcové prekvapenieRecenzia šikovného tabletu s krásnym 8'' Full HD displejom, tenkým telom a softvérovými fičúrkami výrobcu. Chýbať nemôže ani porovnanie s iPadom mini.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu