Unikla fotografia HTC One mini 2. Máme sa na čo tešiť

HTC One mini bol náš obľúbený model. Škoda len jeho vyššej cenovky v porovnaní s priamymi konkurentmi. Krásny displej, stereo repro, zaujímavý prístup k fotoaparátu pre každodenné použitie (a následné video zostrihy v galérii), hodnotný dizajn... Lenže doba ide ďalej a zdá sa, že druhá generácia tohto modelu bude opäť silným bojovníkom spomedzi konkurentov.

Recenzia: HTC One mini - zábavný elegán

S tlačidlami pod displejom sa budeme musieť zrejme rozlúčiť, ani na lepší fotoaparát sa pravdepodobne nemusíme tešiť, no dizajnovo sa mi tento "drobec" páči viac než vlajková loď HTC One (M8). Pretože jeho zadnú stenu nenarúša zbytočný sekundárny fotoaparát a rozmery prístroja budú istotne oveľa vhodnejšie na prácu v jednej ruke. Veď uvidíme.

Zatiaľ ma na uniknutej snímke zaujala hlavne jedna vec: vypínač vľavo. HTC sa tak ukázalo ako najviac nerozhodná firma v segmente. Tak vlajková loď roku 2012 mala vypínač v pravej časti hornej steny (HTC One X), roku 2013 zase v ľavej (HTC One) a tento rok ho HTC na modeli One (M8) zase presunulo doprava. V prípade HTC One mini sa poloha vypínača držala staršieho súrodenca, tento rok to už bude našťastie inak. Poloha vypínača ostáva zachovaná pekne vľavo. Tešia sa tak najmä tí, čo mobil držia v jednej ruke. A ja pevne verím, že sa môžeme tešiť aj na rozsvietenie displeja poklepaním.

Snáď sa dočkáme aj silnejšej batérie, NFC a silnejších reproduktorov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu