Kúpte si k O2 Moja Firma mobil na splátky, a dostanete zľavu, ktorá vám ho preplatí

Vedeli ste, že ak ako IČO zákazník v O2 miniete každý mesiac určitý obrat peňazí a využijete kúpu mobilu vďaka službe O2 Mobil+, dostanete automaticky minimálne 20 % zľavu na všetky bežné služby? Bez akciového mobilu nič také nedostanete! Boli by sme teda hlúpi, keby sme takú možnosť nevyužili.

Jeden z redaktorov Fony.sk na IČO minie v rámci firmy na niekoľkých SIM kartách 100 eur mesačne. Stačí, že si dotyčná osoba kúpila akciovú Nokiu Lumia 925 za 16 eur mesačne, a dočkala sa zľavy 20 eur mesačne. Dobré, nie? Len je to akosi mimo dlhoročnej stratégie O2 s rovnakými podmienkami pre všetkých. Podpora predaja akciových mobilov cez splátkovú spoločnosť VÚB nás, úprimne, v prípade O2 prekvapila.

Vysvetlenie:

O2 prinieslo začiatko apríla novú ponuku pre biznis zákazníkov. Zrušila sa nielen Rámcová zmluva s viazanosťou a pokutami za nedodržanie dhohodnutého mesačného obratu, ale prišla aj možnosť získať zľavu z faktúry od 10 % až do 20 % (podľa jej výšky). Ešte väčšiu zľavu však získa zákazník vtedy, keď si zoberie ktorékoľvek mobil na splátky so službou O2 Mobil+. Vtedy má nárok na 20 % zľavu, hoci minie len jedno euro mesačne. Od 240 € mesačne sa zľava zvyšuje na 25 % a od 600 € mesačne na 30 %.

Na uplatnenie zľavy vám stačí zobrať so službou O2 Mobil+ len jeden telefón, hoci máte viacero aktívnych SIM kariet. Zostatkovú cenu za telefón môžete, samozrejme, vyplatiť aj skôr. Vtedy vám ale prestane platiť zľava z faktúry.

Treba tiež doplniť, že zľava sa uplatňuje na volania, SMS a MMS správy či internet. Služieb tretích strán (napríklad SMS lístky) sa to netýka.

ikona

O2 ruší rámcovú zmluvu pre O2 Moja firma a prináša až 30 % zľavy z faktúryOperátor dnešným dňom ruší rámcovú zmluvu (s viazanosťou), pokuty za nedosiahnutie dohodnutého minimálneho obratu a ponúkne zľavu podľa výšky faktúry.

Diskusia k článku:

funboy 30.04.2014 - 08:34

Kalkulačka O2 : 0% + 10% = 20% Vaše pravidlá - Vaše O2 :-)

Celá diskusia 1 príspevok