Orange: LG G2 mini v akciovej ponuke

V ponuke akciových zariadení Orangeu sa objavila zmenšená verzia vlajkovej lode G2. Ponúka OS Android 4.4 KitKat, rovnaký dizajn i ovládacie prvky a 4,7’’ qHD displej.

Smartfón LG G2 mini bol prvýkrát prezentovaný na barcelonskej výstave MWC 2014. Aj keď má novinka v názve “mini”, pri 4,7-palcovej uhlopriečke je také označenie diskutabilné. Ponúka rovnaký dizajn i ovládacie prvky na zadnom kryte ako má model LG G2, z ktorého vychádza.

Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM, 8 GB vnútorný priestor a Android vo verzii 4.4. Nechýba slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB ani grafická nadstavba LG, známa svojimi softvérovými vychytávkami a množstvom podrobných nastavení.

IPS panel s 4,7’’ uhlopriečkou má iba qHD rozlíšenie (540 x 960 bodov). Podľa nás by si mini verzia gé dvojky zaslúžila HD obrazovku. Snímanie fotografií a videí vo Full HD kvalite má na starosti 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Predná kamera disponuje 1,3 Mpix snímačom. Medzi výbavou nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, DLNA, FM rádio ani 3,5 mm jack. Hodnota batérie má slušnú kapacitu 2 440 mAh.

ikona

Základné info: LG G2 miniZmenšená verzia vlajkovej lode G2 ponúkne rovnaký dizajn i ovládacie prvky, 4,7'' qHD displej, štvorjadrový 1,2 GHz procesor, OS Android 4.4 KitKat, 8 Mpix fotoaparát a 2 440 mAh batériu.

LG G2 mini je dostupné zatiaľ iba v e-shope operátora a podľa výšky mesačného poplatku zaplatíte za smartfón minimálne jedno euro. Plná cena je v Orangei stanovená na 320 eur, priemerná cena v slovenských internetových obchodoch sa pohybuje okolo 290 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

sysell 22.04.2014 - 11:19

ano 4,7" je mini, okrem toho neskutocne drahe. Vidno ze snaha prizovovat sa na "slavnesjich" modeloch je ocividna. Vydajme telefon na urovni 3 roky stareho l9 a dajme na to cenu este vyssiu ale telce to kupia.

Celá diskusia 1 príspevok