Orange: Samsung Galaxy Trend Plus a Galaxy NotePro 12.2 v akciovej ponuke

Orange obohatil svoju ponuku akciových zariadení o dve novinky. Lacný android s 4’’ WVGA displejom a tablet s veľkou 12,2’’ uhlopriečkou, dotykovým perom a výbornou výbavou.

Samsung Galaxy Trend Plus uspokojí nároky len menej náročného používateľa. Ponúka dvojjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 768 MB operačnej pamäte RAM a 4 GB vnútorný úložný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 64 GB.

Operačný systém Android beží staršia verzia Androidu 4.2 Jelly Bean. Štvorpalcový displej má WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov. Fotografie a videá v HD rozlíšení zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na video chat poslúži predná VGA kamera. Zvyšné špecifikácie zahŕňajú HSPA, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, GPS, Glonass, FM rádio a 1 500 mAh batériu.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy Trend Plus (S7580)Cenovo dostupný nástupca modelu Galaxy Trend prináša silnejší dvojjadrový procesor, novší OS Android 4.2 a rýchlejšie dáta. Zachovaný ostal 4'' WVGA displej, 5 Mpix fotoaparát s AF a LED bleskom aj 1 500 mAh batéria.

Samsung Galaxy Trend Plus je v Orangei dostupný od jedného eura, na výber je z dvoch farebných verzií: bielej a čiernej. Plná cena zariadenia u operátora je 135 eur.

Samsung Galaxy NotePro 12.2 patrí medzi najväčšie zariadenie v portfóliu tabletov radu Galaxy. O jednoduchej mobilite a kompaktných rozmeroch sa tu hovoriť nedá, no určite si nájde svojich spokojných používateľov.

Dvanásťpalcový tablet je vlastne zväčšenou verziou modelu Galaxy Note 10.1 (2014 Edition). Takmer všetky špecifikácie ostali zachované, aj vysoké rozlíšenie displeja 2 560 x 1 600 bodov, len obrazovka sa natiahla na 12,2-palcovú uhlopriečku.

Orange zaradil do ponuky model s LTE technológiou, a tak o výkon sa stará štvorjadrový procesor Snapdragonom 800 s taktom 2,3 GHz. Operačná pamäť RAM má 3 GB, vnútorný 32 GB priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém beží v najnovšej verzii Android 4.4 KitKat a batéria sa pýši kapacitou 9 500 mAh. V tele tenkom iba 8 mm nechýba ukryté dotykové pero S Pen, ktoré vám ponúkne nové možnosti využitia tabletu.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy NoteProDvanásťpalcový model tabletu Note s dotykovým perom S Pen dostal WQXGA rozlíšenie, výkonný procesor, 8 Mpix fotoaparát, OS Android 4.4 KitKat a 9 500 mAh batériu.

Konektivitu zabezpečí dátová sieť HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, špeciálny konektor microUSB 3.0, audio jack aj infraport. Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD kvalite poslúži 8-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou a automatickým zaostrovaním, na video chat nájdete prednú 2 Mpix webkameru.

Samsung Galaxy NotePro 12.2 patrí k najdrahším zariadeniam v Orangei a je dostupný od 369 eur. Plná cena tabletu je u operátora stanovená na 789 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu