Na jeden záber: LG Optimus F6

Cenovo dostupný smartfón s množstvom softvérových vylepšení, ako sme u LG zvyknutí, ponúka priemernú hardvérovú výbavu okorenenú infraportom, LTE, NFC a silnou batériou.

LG Optimus F6 je slušný zástupca strednej triedy za príjemnú cenu. Poteší niekoľkými prvkami, ktoré napríklad novému radu L- série tretej generácie chýbajú: podsvietenými tlačidlami pod displejom, hadvérovým tlačidlom, ktorým si nielen rozsvietite displej, ale funguje aj ako indikačná LED dióda zmeškaných udalostí, manuálny zaostrovaním či 2 460 mAh batériou.

Výkon zabezpečí dvojjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, operačná pamäť RAM dostala kapacitu 1 GB a 8 GB vnútorný úložný priestor sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.1.2 Jelly Bean a nechýba ani používateľské prostredie výrobcu obohatené o softvérové vychytávky, ako je napríklad Quick Memo (pre rýchle zapísanie poznámok, vytvorenie screenshotu s možnosťou ďalších úprav kreslením), Quick Remote (ovládanie domácej techniky cez infraport) Quick Translator, QSlide, Vu Talk a ďalšie.

ikona

LG Optimus F6 - dostupný LTE smartfón s infraportomRecenzia androidu s dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom, 4,5'' qHD displejom, 8 Mpix fotoaparátom, infraportom, podporou LTE, NFC a 2 460 mAh batériou.

Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí nájdete 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, autoportréty zhotovíte prednou kamerou s rozlíšením 1,3 Mpix. Medzi špecifikáciami zaujme podpora rýchlej dátovej siete s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, LTE, NFC, samozrejmosťou sú Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a nechýba ani FM rádio či 3,5 mm jack. Infaport umiestnený v hornej stene poslúži ako diaľkový ovládač domácej techniky.

Na jeden záber: LG Optimus F6

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu