Telekom: Samsung Galaxy S5 v akciovej ponuke

Telekom od 11. apríla 2014 zaradí do svoho portfólia akciových zariadení najnovšiu vlajkovú loď Samsungu Začiatok predaja bude v bratislavskom Polus City Centre sprevádzať aj špeciálna promo akcia na inteligentné hodinky Gear Fit za 1 €.

Samsung Galaxy S5 je nová vlajková loď roku 2014. Špičkovú výbavu zabezpečí štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 s taktom 2,5 GHz a 2 GB RAM. Vnútorné úložisko s 16 GB kapacitou rozšírite microSD kartou do veľkosti 64 GB.

Úspešný dizajn sa príliš nezmenil, v stále plastovom tele zostalo aj jedno tradičné hardvérové tlačidlo pod mierne väčším 5,1-palcovým Super AMOLED displejom s Full HD (1 080 x 1 920 b.) rozlíšením. Operačný systém Android 4.4 KitKat je doplnený o používateľské prostredie TouchWiz s množstvom softvérových vychytávok.

Fittnes aplikácie priniesol Samsung už s predchodcom, snímač tepovej frekvencie je však absolútnou novinkou. Merať ju bude špeciálny senzor pod šošovkou fotoaparátu (vedľa prisvetľovacej LED). Postačí sa ho dotknúť bruškom prsta. Po vzore Xperií disponuje odolnosťou voči vode a prachu, s certifikáciou IP67. Novinkou je snímač odtlačkov prstov integrovaný v hardvérovom tlačidle pod displejom.

Fotografie a videá až v UHD kvalite zachytíte 16-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Batéria dostala 2 800 mAh kapacitu. Vo výbave nájdeme všetko potrebné: podporu HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, microUSB 3.0, NFC, DLNA, HDMI (cez MHL), chýba len FM rádio.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy S5 - lepší, než sa na prvý pohľad zdáRecenzia vodeodolnej vlajkovej lode s 5,1'' Full HD displejom, Androidom 4.4, snímačom odtlačkov prstov a integrovaným meračom srdcovej frekvencie.

Hodinky Gear Fit sú špeciálne doplnkové zariadenie k novej vlajkovej lodi Samsungu. Vyznačujú sa odolnosťou voči vode i prachu. Spárovanie so martfónom funguje na báze Bluetooth 4.0 a hodinky poskytujú informácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS, e-mailoch, dôležitých udalostiach a zároveň slúžia aj ako osobný tréner na zápästí používateľa.

Samsung Galaxy S5 bude zaradený do ponuky za nasledujúce ceny:

- 17 € mesačne pre programy Happy XL a XXL (+ akontácia 49 €)

- 17 € mesačne pre programy Happy L a XL volania (+ akontácia 99 €)

- 19 € mesačne pre program Happy M (+ akontácia 99 €)

V biznis segmente platia nasledujúce ceny:

- 209 € pre Biznis Star*****

- 249 € pre Biznis Star****

- 389 € pre Biznis Star***

- 479 € pre Biznis Star**

- 589 € pre Biznis Star*

Špeciálne promo - Gear Fit za 1 €

Telekom prvým majiteľom Samsung Galaxy S5 pribalí aj inteligentné hodinky Gear Fit v hodnote 199 eur za symbolické jedno euro. Špeciálna akcia bude platiť len v predajni v Polus City Center v Bratislave počas piatka 11. apríla 2014.

Samsung Galaxy S5 bude od rovnakého dátumu dostupný aj v Orangei

a pravdepodobne aj v O2.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

miv 09.04.2014 - 17:37

Ta cena je okuzlujuca...

Celá diskusia 1 príspevok